POBEGLO LICE SA POTERNICE: UDARIO POLICAJCA i ''zapalio'' iz policijske stanice u Zagrebu!
Bekstvo, Foto: Profimedia

bekstvo iz marice

POBEGLO LICE SA POTERNICE: UDARIO POLICAJCA i ''zapalio'' iz policijske stanice u Zagrebu!

Namrgođeni Hrustić s lisicama na rukama, obučen u trenerku i Adidas patike, bez pertli, koje policajci uvek skidaju nakon hapšenja, jedva je dočekao da se otvore vrata kombija.

Objavljeno:

Radi se o muškoj osobi starosti 22 godine, srednje telesne građe, visine oko 185 cm, smeđih očiju.

Zagrebačka policija objavila je fotogafije 22-godišnjaka koji je u sredu oko 15.30 pobegao policajcima koji su ga dovodili na saslušanje u prostorije tužilaštva u zgradi Zagrepčanke.

On je prilikom izlaska iz "marice" naglo udario policijskog službenika i naneo mu lakše povrede. Potom se, ruku još uvek vezanih lisicama, dao u beg, a na teren su poslate sve raspoložive snage koje i dalje tragaju za njim. U blizini su pronađene odbačene lisice kojima je bio vezan, ali nije jasno kako je uspeo da ih skine.

- Radi se o muškoj osobi starosti 22 godine, srednje telesne građe, visine oko 185 cm, smeđih očiju. Prema dostupnim informacijama, ima tetovažu s unutrašnje strane desne nadlaktice u obliku natpisa "Hanna" i na desnom ramenu "Alia".

Šerif Hrustić, 22-godišnjak sa zagrebačkom adresom, od 15.30 sati u sredu, kada je ispred zgrade Zagrepčanke pobegao policajcima koji su ga vodili na ispitivanje, a tražena je osoba u Hrvatskoj, ali i na teritoriju Slovenije. Naime, njegovo ime je na slovenskoj poternici već neko vreme, a Slovenija ga traži zbog jednog razbojništva u kome je imao glavnu ulogu, piše Jutarnji.hr.

Upravo njihov evropski nalog za hapšenje je bio razlog što su mu stavljene lisice na ruke tokom utorka, i to u relativno mirnom ambijentu, na području PP Maksimir, uz tek poneko negodovanje i čuđenje, zbog čega ga hapse i čemu poternica, zato što je on "nevin i nema pojma ni o čemu".

Nakon noći provedene u pritvoru, tokom srede vođen je na ispitivanje u prostorije tužilaštva u Selskoj ulici. Međutim, zbog nestanka struje na tom području, i samim tim nemogućnosti da se snimi njegovo ispitivanje i uzimanje podataka, nakon što su čekali neko vreme, odlučili su da se saslušanje premesti u prostorije tužilaštva u Zagrepčankoj, gde su se sa zadnje strane zgrade dovezli oko 15.30 sati.

Namrgođeni Hrustić s lisicama na rukama, obučen u trenerku i Adidas patike, bez pertli, koje policajci uvek skidaju nakon hapšenja, jedva je dočekao da se otvore vrata kombija. Odlučio je da se, po svaku cenu, ne susretne sa tužiocem, a kamoli da ga izruče.

Policajac u fizičkoj top-formi otvorio je vrata kombija i u tom trenutku ga je Hrustić, "zalepljen" već za vrata, odgurnuo telom i rukama koje su bile vezane spreda, a od lisica koje su se otvorile, policajac je zadobio posekotinu podlaktice, pa mu je pružena lekarska pomoć. Nakon sanacije povreda, pred policajcem je ona teža "sanacija" mogućeg navodnog propusta do koga je došlo tokom premeštanja uhapšenog.

Sprint pred policijom

- Koščat, crne kose i tamnije puti - opis je kojim su se koristili svedoci u blizini Zagrepčanke na Vrbiku, koji su rekli da su begunca videli da trči u smeru istoka.

Šerif Hrustić bekstvo Zagreb

- Baš je sprintao. Kao da je iz prve odmah ubacio u šestu brzinu. Onda su za njim krenuli i policajci, vikali su mu da stane, uzvikivali neka upozorenja, ali badava. Izgledalo je kao u nekom crtiću, kao kada nekom ko beži možete staviti soli na rep. Oko Zagrepčanke začas se stvorila gomila policije, najviše interventne. Momci su se rastrčali svuda, oko zgrada, zavirivali su u ulaze - otkrila je jedna stanarka obližnje zgrade koja je u to vreme bila napolju.

U toku je intenzivna potera i rekonstrukcija bega pomoću nadzornih kamera širom grada.

Bonus video:

04:20

ŠOK! RASPISANA POTERNICA ZA ZORANNAH! Nastao haos na aerodromu: Blogerku pretresali OD GLAVE DO PETE!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.