HAOS U HRVATSKOJ! PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV GRADONAČELNIKA: Narušavao javni red i mir!
Gradonačelnik Sinja, Foto: Youtube/Printscreen/N1

ludilo

HAOS U HRVATSKOJ! PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV GRADONAČELNIKA: Narušavao javni red i mir!

Bulje se i ranije vrlo oštro usprotivio merama Nacionalnog stožera koji nije popustio i dozvolio popuštanje mera za Sinjsku alku

Objavljeno:

Bulj je u noći nakon Alke navodno insistirao da se muzika barem malo pušta i nakon ponoći pošto je grad bio pun ljudi te je sam uključio muziku u kafiću posle ponoći.

Policija ga je pozvala na razgovor na koji se Bulj odazvao. Na razgovoru je napravljen zapisnik, a Bulj je policiji naveo razloge svojih postupaka: Smatra da su mere nerazumne i štetne za stanovništvo Cetinske krajine.

Bulje se i ranije vrlo oštro usprotivio merama Nacionalnog stožera koji nije popustio i dozvolio popuštanje mera za Sinjsku alku.

- Proteklih dana više je bilo interventne i policije po Sinju nego u doba Kraljevine Jugoslavije. Ni tada nije bilo ovoliko žandara kao što ih sada ima u mojoj državi Hrvatskoj. Znate li samo koliko je puta inspekcija dolazila ovih dana da proverava drže li se svi mera. Nikad veći pritisak na grad nije bio. A zamislite, na Bačvicama nema korone, kao ni kada se otvarao Pelješki most. Nema je ni kada su izbori. Kad vidi HDZ-ovu iskaznicu, korona krepa - poručio je Bulj uoči Alke.

Bonus video:

01:32

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MAJKE NESTALE DECE

(Espreso / RTL Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.