NOĆU LEŽE NA PUTEVIMA I ČEKAJU: Opasno lud trend hrvatskih tinejdžera postao noća mora vozača!
Foto: Profimedia

Horor

NOĆU LEŽE NA PUTEVIMA I ČEKAJU: Opasno lud trend hrvatskih tinejdžera postao noća mora vozača!

Sami sebi podižu adrenalin i rizikuju život iz zezanja
Objavljeno:

U Cvelferiji (grupa sela na širem području Županje) se nisu pojavili klovnovi koji plaše meštane, nego tinejdžeri, srednjoškolci, koji u večernjim satima sede na pola puta i “odmaraju se” na kolovozu prkoseći vozačima - ispričao je Glasu Slavonije zaprepašćeni meštanin Đurića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Preksinoć se, dok se vraćao iz Gunje, i lično uverio u bizarnost njihovih pokušaja da sebi dignu adrenalin, koji bi, upozorava, mogli završiti tragično.

foto: giphy

- Ugledao sam mladića kako leži na putu, a kraj njega su još dvojica čučala. Pomislio sam da se nešto loše dogodilo, da je neko stradao i da momcima treba pomoć. Automatski sam stisnuo kočnicu, automobil se baš zaustavljao kad oni naglo skočiše i razbežaše se glasno se smejući - prisetio se neverovatnog događaja. Ne sme, kaže, ni da zamisli šta bi se dogodilo da ih nije na vreme video i da nije na vreme reagovao - morao bi ni kriv ni dužan ceo život na savesti da nosi nečiji život.

foto: Profimedia

- Bio sam u šoku, jednostavno ne mogu da verujem šta tim klipanima pada na pamet! Za kakvim se oni to trendovima povode? - revoltiran je. Razgovarao je, kaže, s dva srednjoškolca i upitao ih šta to rade, a oni su mu kroz smeh objasnili da se “samo malo zezaju i da ne vide šta je u tome loše”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.