Profesorka bacila 2.000 evra mita kroz prozor
Foto: AP

Nepotkupljiva

Profesorka bacila 2.000 evra mita kroz prozor

Profesorka matematike na prvoj godini splitskog Fakulteta za elektrotehniku, mašinstvo i brodogradnju bacila je mito od 2.000 evra kroz prozor, piše Jutranji
Objavljeno: 14:37h

Kako se navodi, profesorka je od studenta (21) i njegovog brata (25) dobila fasciklu sa 2.000 evra, koju je bacila kroz prozor i odmah prijavila slučaj policiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Dekan fakulteta Sven Gotovac je rekao da zbog potpisane izjave o tajnosti u policiji ne može da govori o detaljima slučaja, ali je rekao da je 21-godišnjak "bivši kolega".

Ipak, on nije izbačen zbog nuđenja mita, već zbog toga što je u vanrednom roku pao na ispitu iz matematike koji nije uspeo da položi već dve godine, pa je izgubio mogućnost da nastavi studije.

foto: Stock Thinstock

- Dekan sam godinu dana, studirao sam ovde i nisam čuo za mito, osim u jednom slučaju kada je roditelj nudio profesoru novac. To je uredno prijavljeno. Mi radimo transparentno, svi su ispiti javni, studenti imaju uvid u pismene ispite, rekao je on.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.