HIV pozitivan razbio flašu o glavu, pa sav KRVAV JURIO GOSTE u kafiću! (VIDEO)
Foto: Printscreen 24sata.hr

Horor u Istri

HIV pozitivan razbio flašu o glavu, pa sav KRVAV JURIO GOSTE u kafiću! (VIDEO)

Muškarca (50) policija je lovila u Rovinju. ‘Smirili’ su ga suzavcem i palicama. Smestili su ga na psihijatriju, a ovo mu nije prvi put da ovako divlja gradom
Objavljeno: 15:58h

HIV pozitivan muškarac Roberto Riggi, poznat kao Bagami (50) napravio je u petak pravi dar-mar u središtu Rovinja. Svoj mahniti i krvavi pohod počeo je oko 21 sat u kafiću u Ulici Joakima Rakovca, gde je rasterao sve goste.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pomahnitali muškarac je isprva vikao i rušio inventar, a potom je, razbivši bocu o glavu, onako krvav s mahao prema gostima, koji su se razbežali. Vlasnik nije uspeo da ga zadrži da mu iz ladice šanka ne ukrade oko 1000 kuna, nakon čega je pobegao na ulicu.

Ubrzo su pristigli policajci. Nasilnika su pronašli u drugom kafiću, u Novoj ulici, gde se iz prostora šanka latio dva noža i počeo njima da maše i preti policajcima da će ih iseći. Policajci su znali s kim imaju posla i da je reč o HIV pozitivnom muškarcu, pa su ga svladali s velikim oprezom uz pomoć suzavca, a noževe iz ruku su mu izbili palicama.

Nakon horor-pohoda po Rovinju nasilnik je u pratnji rovinjske policije završio u pulskoj Opštoj bolnici, gde je zadržan na Odeljenju psihijatrije.

Pomahnitalom Rovinjaninu ovo nije prvi put. Zaraženom krvlju je pretio i prskao ju je po turistima i prolaznicima sredinom jula 2008. godine. Potom je 2010. izvršio provalu jedan u stan, zatim razbijao po rovinjskom kafiću Čempion, pretio vlasniku kafića, a na kraju bacao boce na policajce. Za oba slučaja osuđivan je na zatvorske kazne.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.