NULA BODOVA ZA ORGANIZACIJU! GRAĐANI BESNI I NERVOZNI: Ponovo OGROMNA GUŽVA na Zagrebačkom Velesajmu (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

VAKCINACIJA U HRVATSKOJ

NULA BODOVA ZA ORGANIZACIJU! GRAĐANI BESNI I NERVOZNI: Ponovo OGROMNA GUŽVA na Zagrebačkom Velesajmu (VIDEO)

Gužva je i nakon apela direktora Nastavnog zavoda za javno zdravstvo ''Dr. Andrija Štampar'' Zvonimira Šostara i dalje velika, a red se proteže duž Velesajma, pa do tramvajske stanice

Objavljeno:

Građani su se i danas odazvali na pozive na vakcinaciju na Zagrebačkom Velesajmu, gde se vakcinacija Fajzerom sprovodi od 8 do 19 sati. Nervoza vlada među građanima, nisu zadovoljni organizacijom. Gužva je i nakon apela direktora Nastavnog zavoda za javno zdravstvo ''Dr. Andrija Štampar'' Zvonimira Šostara i dalje velika, a red se proteže duž Velesajma, pa do tramvajske stanice.

Svi građani s kojima smo razgovarali čekaju oko pola sata na vakcinaciju. - Imam zakazano u 11.15 sati. Sinoć sam dobila od svog doktora uput da dođem danas. Imam zdravstvenih problema, a ja tu moram na suncu čekati, mislim organizacija je nula bodova. Doktorka mi je rekla da se ne smem vakcinisati AstraZenekom jer već pijem tablete protiv zgrušavanja krvi, kazala je za Večernji list Ružica Kivin (71).

- Nije mi svejedno, najradije bih se vakcinisao Fajzerom, ali se ne bojim nuspojava, kazao je Damir Lacković, a s njim se složio i Milan Cvijetičan.

- Ne bojim se ja, ali bih se najradije vakcinisao Fajzerom, govori.

Nekima je ipak svejedno, govore da gledaju ljude dok čekaju na vakcinaciju.

- Ničega se ja ne bojim, svejedno mi je kojom vakcinom se vakcinišem. Ja sam star čovek, ako me bude sreća pratila, sve u redu, ako ne, bože moj!, kaže 83-godišnji Mijo Dumančić.

- Pola sata čekam, šta je to! Svejedno mi je kojom vakcinom se vakcinišem. Prošla sam svašta, ovo je bezazleno, kazala je Mara Bešlić.

Ipak, svi građani koji su se odazvali nose obavezne zaštitne maske, s obzirom na to da se na jednom mestu okuplja veći broj ljudi, a takođe se i relativno održava mera fizičkog razmaka.

Bonus video:

01:06

U SRČI DO KOLENA, SA MACOLOM U RUCI! Bili smo u stres sobi na Novom Boegradu, udaralo se iz sve snage

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.