Elitne zagrebačke prostitutke otkrile poznate klijente! Među njima i srpski političari!
Foto: Reuter

EKSPLODIRALE seks bombe!

Elitne zagrebačke prostitutke otkrile poznate klijente! Među njima i srpski političari!

U akciji suzbijanja lanca međunarodne prostitucije, hrvatska policija uhapsila trenera borilačkih veština Slobodan Dubajić Dabi, u više navrata hapšenog zbog podvođena.
Objavljeno:

Zagrebačka policija razbila je lanac međunarodne prostitucije i uhapsila četiri osobe, među kojima je i poznati trener borilačkih veština i kung-fu majstor Slobodan Dubajić Dabi (62).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Među klijentima prostitutki su, kako piše "Jutarnji list", bili i mnogi biznismeni iz Hrvatske, ali i iz inostranstva, političari, pretpostavlja se i iz Srbije, pa čak i kineski državljani koji su kupovali nekretnine po Hrvatskoj.

foto: Shutterstock

Sa Dubajićem su privedene još tri osobe. Ukupno im se na teret stavlja 21 krivično delo prostitucije u dužem periodu, pri čemu su zaradili veliku sumu novca.

Kako "Jutarnji" nezvanično saznaje, usluge koje su prodavačice ljubavi nudile, a posebno tri dame iz Srbije, bile su samo za imućniju klijentelu. Upućeni kažu da su te prostitutke "kao bombe".

foto: Shutterstock

Dubajiću ovo nije prvi put da je hapšen zbog podvođenja. On je, prema

optužnici iz aprila 2007. godine, nagovorio devojke da dođu u Hrvatsku i tu ih, sa Hrvaticom J. L. (40), podstakao da zarađuju pružanjem seksualnih usluga. Nakon što su pristale dogovarao im je posao po marinama na Jadranu.

Na 16 metara dugačkoj motornoj jahti u Biogradu, koja je plovila pod italijanskom zastavom, najpre je uhapšen Lecije Matešić, koji je posredovao između Dubajića i Italijana koji su tražili dame za zabavu, a koji su za druženje izbrojali čak 4.000 evra!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.