Govor hrvatskog poslanika pogledao 1,5 MILION ljudi! Zašto je ovaj mladić OPČINIO komšije? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen youtube/Zetich memes

Političar, a ZVEZDA

Govor hrvatskog poslanika pogledao 1,5 MILION ljudi! Zašto je ovaj mladić OPČINIO komšije? (FOTO) (VIDEO)

Za samo dva nedelje, koliko je prošlo od konstituisanja novog saziva Hrvatskog sabora, poslanik Živog zida je svojim nastupima za govornicom postao svojevrsna zvezdu
Objavljeno:

Zvezda je rođena! Svaki nastup poslanika Živog zida Ivana Pernara u Hrvatskom saboru, koji je podeljen na Jutjubu, pregledaju hiljade ljudi, a kada se sve brojke sa klipova saberu dolazi se do neverovatnih 1,5 pregleda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Fenomen Ivana Pernara je nastao je najpre zahvaljujući izjavama tog poslanika na temu spoljne politike. Štaviše, osim velikog broja pregleda njegovi govori o EU i NATO su čak prevedeni i na nemački.

foto: Printscreen youtube/Zetich memes

- U Hrvatskoj se veći deo političkog govora održava "po sredini", ni u kojem smeru. Ovako radikalnu kritiku NATO-a, SAD-a i EU-a nikad nismo čuli, objašnjava toliku popularnost novinar 24 sata Boris Rašeta.

On kaže i da se Pernaru već duže vreme obraćaju ogorčeni, obespravljeni i napušteni, a on je "uskočio u prazan prostor iz kojeg se povukao desni i levi centar".

Sam poslanik kaže da je zbog oštrih nastupa dobijao "suptilne pretnje i sugestije da ne govori protiv Amerike".

- Istina je vrlo neugodna stvar za ovaj sistem jer je izgrađen na laži. Kada vi elokventno tu laž razotkrijete, onda dobijete viralni hit na Fejsbuku, priča Pernar.

Iako je Pernar ranije bio član HDZ-a, ali i u Foruma mladih SDP-a, glasači ga sada doživljavaju kao budućeg lidera opozicije.

(Espreso.co.rs / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.