SEVERINA JE UPRAVO NAPRAVILA VELIKI ZAOKRET U KARIJERI! Zašto je donela ovu odluku?
Severina, Foto: printscreen

SEVERINA

SEVERINA JE UPRAVO NAPRAVILA VELIKI ZAOKRET U KARIJERI! Zašto je donela ovu odluku?

Otkako je njen sadašnji suprug Igor Kojić (33) "nestao" iz njene svakodnevice na papiru, njen stari menadžer Tomislav Petrović vratio se u Severinin (48) život.

Objavljeno:

Pored toga što je ponovo otišla do svoje prehrambene prodavnice i odvezla je tamo gde treba i nosila tašne, Severina je Tomicu prošle godine imenovala za direktora svoje dve kompanije. Pevač je vlasnik i osnivač kompanija 'DUK production' i 'Velcome to the club'

Otkako je njen sadašnji suprug Igor Kojić (33) "nestao" iz njene svakodnevice na papiru, njen stari menadžer Tomislav Petrović vratio se u Severinin (48) život. Pored toga što je ponovo otišla do svoje prehrambene prodavnice i odvezla je tamo gde treba i nosila tašne, Severina je Tomicu prošle godine imenovala za direktora svoje dve kompanije.

Severina je vlasnik i osnivač kompanije „DUK production“ i „Dobrodošli u klub“, a Petrović i ona su suvlasnici u kompaniji „Music Program“. Pjevačica je ove kompanije osnovala uoči turneje "Dobrodošli u klub", a organizaciju je prepustila vještom muzičkom menadžeru Alenu Ključi.

Nakon dovođenja svetskih zvezda u Hrvatsku, Ključe se pozabavio Severininom regionalnom turnejom. Severina je istovremeno imenovala Antonelu Belamarić za prokuristkinju u svom preduzeću.

- Severina me je angažovala u svom timu početkom godine i dogovorili smo se da privremeno preuzmemo ulogu prokuratora u njenom preduzeću, pre svega zbog mogućnosti potpisivanja ugovora, kako bi olakšali i ubrzali rad kada Severina nije dostupna - rekao je novembra 2019. tajanstveni Belamarić, koji je tada bio desna ruka u Severininom društvu.

Međutim, prošle godine na mesto direktora postavljen je Tomica Petrović, nakon što je nakon sedam meseci pukla saradnja na relaciji Ključe - Severina. Od tada je i dotični Belamarić izbegavao da komentariše saradnju, odnosno raskid iste sa gospođom Kojić.

Rezultati poslovanja Severininih kompanija za prošlu godinu, koja je zabavljačima bila teška zbog pandemije virusa koronavirusa, još nisu poznati jer finansijski izveštaji za 2020. godinu tek treba da se podnesu. Prošle godine se spekulisalo da su kompanije koje Severina poseduje ili suvlasnici akumulirale više od 1,7 miliona kuna dugova u 2019. godini. Podršku za isplatu minimalnih zarada dobila je i kompanija „Dobrodošli u klub“

Tri meseca je dobijala novac od CES-a. To je iznos od 11.250 kuna. Kako nam je tada rekla Severinina uprava za odnose sa javnošću, zahtev za podršku podnet je za jednog zaposlenog u toj kompaniji. Tomica se vratio u Severinino sedište prošlog leta posle skoro godinu dana odsustva. Pevačica i njen dugogodišnji menadžer ohladili su odnose pre dve godine nakon što je on bio njena desna ruka skoro dve decenije.

Kamen spoticanja navodno je bio njen suprug Igor Kojić, s kojim Tomica, priča se, nije pronašao zajednički jezik. Posle Igorove penzije iz Sevinog života pre godinu dana, Tomica ju je pomno pratio sa terase noćnog kluba u Splitu gde je nastupala. Tada su Seve i Tomica pozirale sa njenom najbližom kompanijom na imanju nedaleko od Zagreba mladog vinara Tomislava Voštinića (38), sa kojim pevača povezuju od prošlog leta.

Bonus video:

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.