POTPUNO NEVEROVATNA PRIČA! Hrvatski muzičar pronašao NAJBOLJEG DRUGA IZ SRBIJE koga nije video 40 godina! (FOTO)
Damir Urban i njegov prijatelj iz detinjstva, Foto: Printscreen/Facebook

najlepši epilog

POTPUNO NEVEROVATNA PRIČA! Hrvatski muzičar pronašao NAJBOLJEG DRUGA IZ SRBIJE koga nije video 40 godina! (FOTO)

Urban je sinoćnjom objavom na Fejsbuku izazvao veliku pažnju

Objavljeno:

Nešto više od 12 sati trebalo je da riječki muzičar Damir Urban uz pomoć svojih prijatelja na društvenim mrežama pronađe svog najboljeg prijatelja iz detinjstva s kojim je davno izgubio svaki kontakt. Srećnim krajem potrage Urban se pohvalio na svom profilu uz fotografiju koja prikazuje odlično raspoloženog pevača dok telefonira sa Slobodanom.

- Nakon skoro 40 godina od zadnjeg susreta - za početak - skoro sat vremena razgovora sa Slobodanom! Od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doći do njega! - napisao je Urban.

Damir Urban
foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, Urban je sinoćnjom objavom na Fejsbuku izazvao golemu pažnju. Odlučio je iskoristiti moć društvenih mreža kako bi ponovno stupio u kontakt s najboljim prijateljem iz detinjstva s kojim je izgubio svaki kontakt. "Pre puno godina, sticajem okolnosti, izgubio sam sve kontakte s najboljim prijateljem iz detinjstva. Ostalo je nešto slika i puno uspomena", započeo je Urban svoju objavu uz koju je priložio njihovu zajedničku fotografiju iz dečačkih dana.

"Prvi kompjuter koji sam video je njegov ZX Spectrum, upoznali smo se u trećem razredu škole Josip Brušić (danas, brajda) kad se u Rijeku doselio iz Sente, proveli dane i dane viseći jedan kod drugoga, on mi je otkrio parafe i zarazio me njima... Ali, da se ovo ne bi pretvorilo u 'spomenar', zamolio bih vas da, ako neko zna Slobodana Stevanova sa slike, nešto o njemu ili neki njegov kontakt, javite, please, hvala vam!" napisao je Urban. Njegova je objava u samo 12 sati prikupila više od 1700 lajkova, a podeljena je čak 223 puta. Prikupila je i pedesetak komentara u kojima su obožavatelji muzičaru savetovali kako da dođe do izgubljenog prijatelja. Neki su pretražili profile po društvenim mrežama, a drugi su mu pak savetovali da se obrati za pomoć umirovljenom inspektoru koji se bavi potragom za izgubljenom rodbinom, ali i prijateljima. Sve u svemu, Urbanovim potezom svi su bili oduševljeni. "Koja fora! Dođeš i kažeš mu: 'Čuj, Urban te traži preko Fejsa.' Ludo!', glasio je jedan od komentara.

(Espreso/Vecernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.