Muškarac u Slavoniji nagovarao decu da UĐU U NJEGOV AUTOMOBIL, prestravljeni mališani sve ispričali roditeljima
Hrvatska policija / Ilustracija, Foto: Profimedia

POLICIJA ODMAH REAGOVALA

Muškarac u Slavoniji nagovarao decu da UĐU U NJEGOV AUTOMOBIL, prestravljeni mališani sve ispričali roditeljima

Policijski službenici nadležne policijske stanice odmah su preduzeli intenzivne aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica, a navodi dece su ubrzo potvrđeni, pa je nepoznati muškarac identifikovan i uhapšen 28. januara

Objavljeno:

Nakon prijava nekoliko roditelja da je nepoznati muškarac nagovorio njihovu decu da uđu u njegov automobil, osječko-baranjska policija identifikovala je i uhapsila osumnjičenog, izvestila je policija u subotu.

Policijska uprava je od nekoliko roditelja dobila prijave da je 25. i 27. januara ove godine u ulici u jednom mestu u Osječko-baranjskoj županiji nepoznati muškarac zaustavio automobil i nagovorio njihovu decu da uđu u vozilo i krenu s njim, što su deca odbila i udaljila se. Četvoro dece se poverilo roditeljima, nakon čega su roditelji kontaktirali policiju, piše "Večernji.hr".

Policijski službenici nadležne policijske stanice odmah su preduzeli intenzivne aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica, a navodi dece su ubrzo potvrđeni, pa je nepoznati muškarac identifikovan i uhapšen 28. januara.

Protiv osumnjičenog je izvršeno kriminalističko istraživanje i osnovano se sumnja da je, na štetu četvoro dece, počinio krivično delo Pokušaj nezakonitog lišenja slobode.

Posle kriminalističke istrage, osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku, a policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, navodi osječko-baranjska policija.

Bonus video:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.