POLICAJCI OSTADOŠE U NEVERICI: Zaustavili vozača, utvrdili da je pijan, a kad su otvorili gepek zgrozili se!
Foto: Youtube printscreen

ŠOKIRANI POLICAJCI

POLICAJCI OSTADOŠE U NEVERICI: Zaustavili vozača, utvrdili da je pijan, a kad su otvorili gepek zgrozili se!

Policija Hrvatska zaustavila čoveka zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju

Objavljeno:

Hrvatska policija tokom rutinske kontrole ustanovila je da je 56-godišnji vozač automobila u Hrvatskoj bio u alkoholisanom stanju. Rekli su mu da otvori gepek, a kada je to učinio ostali su bez teksta - tamo je bio obezglavljeni leš srne!

Tokom kontrole saobraćaja 12. januara tekuće godine u 17 sati u Genšerovoj ulici u Vinkovcima policajci su zaustavili automobil vinkovačkih registarskih tablica kojim je upravljao 56-godišnjak. Alko-test je pokazao da ima 1,22 promila alkohola u krvi, saopštili su iz Policijske uprave vukovarsko-sremske.

Tada su u gepeku njegovog automobila pronašli obezglavljen leš srne, koji su potom predali lovačkom društvu. Daljom istragom ustanovljeno je da je 11. januara u blizini železničke stanice Stari Mikanovci, 56-godišnji mašinovođa upravljajući putničkim vozom na relaciji Vinkovci - Slavonski Brod naleteo srnu koja je od siline udarca uginula. On je potom zaustavio voz, uzeo leš srne i stavio ga u vagon, a po dolasku na stanicu Vinkovci prebacio ga u gepek svog automobila. Leš je ostao na istom mestu sve do sutradan kada ga je zaustavila policija, piše "Jutarnji list".

Zbog krađe srne protiv mašinovođe je podneta krivična prijava. Osim krađe, 56-godišnjaku je napisana i prekršajna prijava zbog kršenja Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, za koji je zaprećena novčana kazna od 5.000 kuna (oko 77.000 dinara) i mera zabrane upravljanja vozilom B kategorije dva meseca.

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.