Vedrana Rudan šokirala: Glasajte za mene, po majčinoj liniji svi su bili ustaše! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Slaven Hrvatin

GLASAJ ZA SMS, IZBACI SVOJ BES!

Vedrana Rudan šokirala: Glasajte za mene, po majčinoj liniji svi su bili ustaše! (FOTO) (VIDEO)

- Ja sam na listi najbolje političke stranke SMS iliti Sasvim mala stranka. Takmičimo se u prvoj izbornoj jedinici, tamo gde su ona dvojica a možda i onaj treći - započela je svoju kampanju
Objavljeno:

Vedrana Rudan, hrvatska književnica i kolumnistkinja, nema dlake na jeziku i uvek šokira javnost svojim izjavama. Ovog puta ona je objavila da će se kandidovati na predsedničkim izborima 2016 kao predstavnik SMS stranke (Sasvim mala stranka).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vedrana je i ovog puta podelila javnost, tako da su jedni ostali u šoku dok su se drugi lepo nasmejali. Ona je svašta poručila, čak i da treba da glasaju za nju jer su joj svi u porodici ustaše.

Da li su ovoga puta preterali? Ovako Hrvati uče decu šta su žene! (FOTO)

- Ja sam na listi najbolje političke stranke SMS iliti Sasvim mala stranka. Takmičimo se u prvoj izbornoj jedinici, tamo gde su ona dvojica a možda i onaj treći. Naš program: svim potencijalnim porodiljama delićemo besplatno kondome i pilule četiri godine. Imaće pravo na besplatan abortus u klinici po izboru. Starcima ćemo osigurati eutanaziju u Holandiji ili Švajcarskoj. Pre nego što im uvale iglu u venu sviraće im Lijepa Naša. Mladima ćemo deliti marihuanu. Oni mladi koji budu glasali za nas dobiće u apoteci belo ili žuto uz člansku kartu SMS-a. Zašto ne smete glasati za onoga iz Sinja? Zato jer je lažljivac. Stalno naglašava svoje purgersko poreklo kao da mu je pradeda jahao na konju na Trgu bana Jelačića - započela je Vedrana.

foto: Damir Dervišagić

- A pradeda mu je trčao alku. Zašto se time ne hvali? Što Sinju fali? Snob lažljivi. Jeste li ikad od mene čuli da sam rođena u Opatiji? Ko je od hrvatskih političara rođen u gradu u kome se viljuškom i nožem jede od sedmog veka? Ko? Niko. Svi na listi u prvoj izbornoj, osim mene, seljačine neviđene. I još se onaj Sinjanin hvali da mu je neko tatin bio ustaša. Meni su SVI u familiji po majčinoj liniji bili ustaše, a tata mi je bio u partizanima, a pokojni brat mi je bio Srbin i četnik. Pa sad ti vidi. I još vam nešto moram reći o onom iz Sinja. Moj je muž u razmaku od tri dana od njega dobio dva pisma. Poslao mu je i svoju sličicu. On se smeši nekim ljudima, svi ti ljudi u ustima imaju veštačke zube. Koju on poruku šalje? Mome mužu neće trebati zubi ako on pobedi? Biće na hlebu i vodi? Takav piar je super za moju stranku ali uvreda za moga muža. Ali to nije sve. Umesto da mu piše, poštovani Antone, napisao mu je samo “Tone” i na dve strane obećao kraljevstvo nebesko - nastavila je dalje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.