BEOGRAD POSLAO POMOĆ U PETRINJU: Sačekao ju je mitropolit Profirije (FOTO/VIDEO)
Konvoj na putu ka Hrvatskoj, Foto: Printscreen

ZNAK PODRŠKE

BEOGRAD POSLAO POMOĆ U PETRINJU: Sačekao ju je mitropolit Profirije (FOTO/VIDEO)

Pomoć se sastoji od 22 montažne kuće namenjene porodicama koje su nakon razornog zemljotresa ostale bez svojih domova i bez smeštaja u Glini i Petrinji

Objavljeno:

Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije sačekao je večeras u Petrinji pomoć grada Beograda koja je u Petrinju upućena u znak podrške nakon jakog zemljotresa.

Pomoć se sastoji od 22 montažne kuće namenjene porodicama koje su nakon razornog zemljotresa ostale bez svojih domova i bez smeštaja u Glini i Petrinji.

Grad Beograd donirao je Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj Srpske pravoslavne crkve 22 montažne kuće namenjene porodicama koje su nakon razornih zemljotresa ostale bez smeštaja u Glini i Petrinji.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić napisao je na svom fejsbuk profilu da je konvoj koji prevozi montažne kuće na putu ka Hrvatskoj.

Мобилни контејнери за породице без крова над главом, донација Града Београда, допремљени су вечерас у Петрињу. Ту их је...

Posted by Горан Весић on Петак, 08. јануар 2021.

“Dvadeset i dve montažne kuće, donacija Grada Beograda Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj Srpske pravoslavne crkve večeras na putu ka porodicama bez krova nad glavom u Glini i Petrinji,” napisao je Vesić i podelio video snimak konvoja kamiona koji je krenuo ka Hrvatskoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.