UMRO DOKTOR STEVO VEJIĆ! Ubila ga je KORONA
Preminuli doktor, Foto: printscreen

snimak pluća mu bio stravično loš

UMRO DOKTOR STEVO VEJIĆ! Ubila ga je KORONA

U teškom stanju je prevezen u Respiracijski centar Osjek gde u ponedeljak i preminuo

Objavljeno:

Malu slavonsku opštinu Čačinci u Hrvatskoj ovih je dana potresla vest o smrti njihovog porodičnog lekara dr. Steve Vejića.

Lekar, koji ih je liečio 25 godina, preminuo je u ponedeljak u KBC-u Osijek gde je dovezen zbog teškog stanja s plućima. Bolovao je od Covida-19, piše Dnevnik.hr.

”Prošlog je ponedeljka hitno odvezen u bolnicu. Stanje mu je bilo toliko loše da je bio gotovo dezorijentisan. U bolnici su mu napravili snimak pluća koja je bio stravično loš. Prevezen je hitno u respiracijski centar u Osijeku, gde je nažalost i preminuo”, rekla je za portal dr. Željka Perić, oporodična doktorka koja je doktora Vejića menjala u ordinaciji.

Obitelj Vejić potvrdila nam je ono čega smo se najviše bojali. Naš dragi doktor Stevo Vejić izgubio je bitku s teškom...

Posted by Općina Čačinci on Понедељак, 30. новембар 2020.

‘IMAO JE KORONAVIRUS, ALI…’

Ona i 58-godišnji lekar bili su i prijatelji.

“Imao je koronavirus, ali ne možemo sa sigurnošću tvrditi da je od njega preminuo. No imao je rizični faktor, nažalost njegova je boljka bila gojaznost. Ne znam je li bolovao od drugih hroničnih bolesti jer nisam bila njegova lekarka”, kaže dr. Perić.

Svog kolegu opisuje kao omiljenog u Čačincima, osobu koja nakon ranjavanja u Domovinskom ratu nije želela uzeti mirovinu već je želela i dalje pomagati ljudima. Kaže da je doista volio raditi s pacijentima kojima je odlazio i u kućne posete.

Dragi mještani općine Čačinci, dragi pacijenti i prijatelji doktora Steve Vejića, svi koji se niste uspjeli oprostiti od...

Posted by Općina Čačinci on Понедељак, 30. новембар 2020.

(Espreso.co.rs/TG)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.