TAJ URLIK JE BIO TOLIKO JAK DA SAM SE SKAMENIO: Komšija svedok krvavog zločina, ćerka gledala HOROR u kući
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen, MUP Republike Hrvatske

UŽAS U HRVATSKOJ

TAJ URLIK JE BIO TOLIKO JAK DA SAM SE SKAMENIO: Komšija svedok krvavog zločina, ćerka gledala HOROR u kući

Kako se nezvanično saznaje, reč je o ubistvu i pokušaju samoubistva. Reč je o porodičnom nasilju bivših supružnika

Objavljeno:

U Galižani nedaleko od Pule u 18 sati pronađena je mrtva žena i povređeni muškarac.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o ubistvu i pokušaju samoubistva. Reč je o porodičnom nasilju bivših supružnika.

"Takav krik u svom životu nisam čuo. Krik koji ledi krv u žilama i kojeg dugo neću moći zaboraviti, kazao je šokirani komšija iz ulice u Galižani kraj Pule.

Iako u ovom trenutku uviđaj još traje, saznaje se da je D.A. (60) nožem usmrtio svoju bivšu suprugu J.A. (54), pa pokušao da presudi sebi, nakon toga je prevezen u bolnicu.

Iako rastavljeni, supružnici su, živeli u istoj kući. Policija je dojavu o ovoj tragediji dobila od ćerke koja takođe živi u istoj kući, na spratu, zajedno sa suprugom i dvoje dece.

Susedi su ostali u šoku i stajali pogleda uprtog u kuću u kojoj je njihov meštanin samo par sati ranije presudio nesretnoj ženi.

- On je bio bolestan čovek koji je puno pio, a imao je šećernu bolest. Šećer, alkohol i stres ne idu zajedno. Kao sused je bio miran i dobar. Već me zvalo pola Galižane ne verujući da je on to napravio. Kad je popio znao je pretiti da će se ubiti, pa da će dići ruku i na nju. Ma ljudi, kad si pijan svašta govoriš. Niko nije to uzimao previše ozbiljno. Policija je zbog njegovog pijanstva i pretnji dolazila više puta i odvozili su ga. Ne znam tačno što se dogodilo ali sam čuo urlike od njene kćerke. Iako sam bio u tom trenutku u kući, taj urlik je bio toliko snažan da sam se skamenio" rekao je komšija.

Policija je više puta reagovala zbog nasilja u toj kući, a prošle godine nesretna žena je zvala policiju prijavivši ga za pretnje. Odmah je uhapšen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te je, kazali su iz PU Istarske, tada priveden u pritvorsku jedinicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.