KAKAV SKANDAL U HRVATSKOJ! Visoki državni funkcioner UHAPŠEN MRTAV PIJAN, a onda policajcu PSOVAO MAJKU ČETNIČKU!
Ilustracija, Foto: Ilustracija/Nebojša Mandić

užasno

KAKAV SKANDAL U HRVATSKOJ! Visoki državni funkcioner UHAPŠEN MRTAV PIJAN, a onda policajcu PSOVAO MAJKU ČETNIČKU!

Uhapšeni državni sekterat, pijan je razbijao i vređao policiju

Objavljeno:

U noći između petka i subote, oko 00.35, u kafani u središtu Vukovara policija ja zatekla nekoliko osoba u konzumiranju pića, a tom prilikom je došlo i do narušavanja javnog reda i mira. Kasnije se uspostavilo da je reč o visokom državnom službeniku koji je priliko privođenja vređao policajce, ali i pretio im.

Nakon što je Večernji list objavio informaciju o ispadu državnog sekretara i upravnik Memorijalnog centra Domovinskog rata Stjepana Sučića, saopštenjem je reagovao Nacionalni sindikat policije. Saopštenje potpisuje predsednik sindikata Nikola Kajkić, a upućeno je na premijera Andreja Plenkovića i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Uhapšeni državni sekterat, pijan je razbijao i vređao policiju "Ovaj događaj se pokušava iskriviti, prikriti i zataškati, a policajce na taj način poniziti, što mi kao Nacionalni sindikat nikada nećemo dopustiti. Dužni ste da odmah postupiti i utvrditi zbog čega nisu preduzete radnje u skladu sa odredbama Prekršajnog Zakona, Zakona o kaznenom postupku, Kaznenog Zakona i Zakona protiv javnog reda i mira", navodi se u saopštenju.

Dalje stoji da su "privedene osobe nastavile sa narušavanjem javnog reda i mira na način da su vređali i ponižavali hrvatske policajce u njihovom radu i postupanju, čak su im i pretili rečima: 'Znate li vi ko sam ja i ko smo mi, ostat će te bez posla' i drugim pretećim rečima. Usled postupanja iste osobe odbijale su na uvid dati lična dokumenta kako bi policija utvrdila njihov identitet, te su zbog istoga i privedene u prostorije Policijske postaje Vukovar, a pri privođenju su pružali otpor.

"Po našim saznanjima od kolega policajaca isti je psovao jednom policajcu "majku četničku", te pretio policajcima koji su postupali prema dužnosti da će otići kući po oružje i sve ih ubiti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.