SENZACIJA! Srbin usred Hrvatske gradi hotel sa NAJVEĆIM BAZENOM U EVROPI!
Hrvatski turizam, ilustracija, Foto: EPA-EFE/ ANTONIO BAT, Ilustracija

DOBRA INVESTICIJA

SENZACIJA! Srbin usred Hrvatske gradi hotel sa NAJVEĆIM BAZENOM U EVROPI!

To je najveća investicija u hrvatski turizam, jedna od retkih grinfild ulaganja, preneo je hrvatski portal novac.hr

Objavljeno:

I dok se većina investitora u hrvatski turizam malo povukla zbog pandemije kovida-19 i poslovne neizvesnosti, u Savudriji niče novo luksuzno turističko naselje s hotelom, vredno oko 80 miliona evra, nedaleko od poznatog hotela "Kempinski" i obližnjeg golf-terena.

To je najveća investicija u hrvatski turizam, jedna od retkih grinfild ulaganja, preneo je hrvatski portal novac.hr.

Reč je o novom rizortu "Petram", čija je gradnja počela sredinom oktobra.

U projekt formalno investira kompanija "Čista voda projekt" iz Savudrije, a suinvestitor je Vojislav Gajić, koji je na čelu kompanije koja se bavi gradnjom i prodajom nekretnina u Novom Sadu pod nazivom "Aleksandar Gradnja".

Njegova kompanija je u više od 25 godina poslovanja na tržištu Srbije poznata po gradnji stambenih i poslovnih prostora, a posljednji u nizu su projekti poput stambenih i poslovnih kompleksa Kapija Vračara u Beogradu, Taurunum u Zemunu, Aleksandar Bulevar Centar u Novom Sadu, te K district i The One u Beogradu.

Vojislav Gajic kaže da će ovaj rizort biti gotov za sezonu 2022. godine.

"Reč je o investiciji od oko 80 miliona evra, a svu smo dokumentaciju sa građevinskim dozvolama uspeli da rešimo za samo 10 meseci i to bez ikakvih problema", rekao je Gajić.

Na celom zemljištu prema ovom projektu, biće sagrađen apart-hotel sa 179 smeštajnih jedinica, 55 luksuznih vila te tri stambene zgrade sa 18 stanova i to sve visoke kategorije sa četiri i pet zvezdica.

Rizort će imati nešto manje od hiljadu kreveta.

Na krovu apart-hotela nalazi se najduži infiniti bazen na krovu bilo koje zgrade u Evropi, ili drugi najduži na svetu, odmah iza infiniti bazena na vrhu hotela Marina Bej u Singapuru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.