OVAJ DEČKO JE LUD!!! Popeo se na NAJVIŠI TORANJ NA BALKANU i radio ZGIBOVE! (FOTO)
Momak visi sa termoelektrane u hrvatskoj, Foto: printscreen

au!

OVAJ DEČKO JE LUD!!! Popeo se na NAJVIŠI TORANJ NA BALKANU i radio ZGIBOVE! (FOTO)

Adam Lockwood (19) upao je na posed termoelektrane u Plominu, najviše građevine u Hrvatskoj. Kad je došao na vrh, odmarao je šest sati, a onda se primio za rub i na 340 metara visine radio je zgibove

Objavljeno:

Verovali ili ne, od ovakvim me stvari uopće ne puca adrenalin. Dobijem tek sitnu stimulaciju u mozgu pa ne mogu naći stvari koje bi mi stimulirale um, napisao je britanski tinejdžer Adam Lockwood (19).

Ono što je napravio u Istri je suludo, neodgovorno i van svake pameti.

Opasno i glupo

Visio je s vrha 340-metarske termoelektrane u Plominu u Istri. Ta je termoelektrana u Plominskom zalivu najviša građevina u Hrvatskoj i jedna je od najviših termoelektrana u Europi.

'Penjali smo se šest sati'

Za mančesterskog tinejdžera koji ovakve pothvate objavljuje na društvenim mrežama, to je bila još jedna crtica s popisa opasnih i suludih pothvata.

- Uspon na 340 metara oduzeo mi je dosta snage pa mi je bilo malo teže raditi zgibove. Ali ovako visoko još nisam bio. Monstruozna struktura - napisao je Adam, koji je u Hrvatsku došao na poziv prijatelja s kojim je, kako tvrdi, upao na posjed termoelektrane u 2 ujutro kako bi izbjegli radnike.

Uspon je trajao oko dva sata, ali još šest sati skupljao je energiju kako bi se mogao uhvatiti za metalni rub i raditi zgibove. Morali su čekati noć kako bi se spustili.

- Bili smo gore 21 sat. Nije nam bilo hladno jer je termoelektrana u pogonu. Bio je to dobar osećaj, jedan od najdojmljivijih pothvata - dodao je mančesterski tinejdžer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.