RASTE BROJ ZARAŽENIH U HRVATSKOJ! Zagreb je PAKLENO žarište VIRUSA! Već sada je brojka DRAMATIČNA!
U Zagrebu se i sutra očekuje jako velik broj novih slučajeva, Foto: Twitter printscreen

JEZIVO

RASTE BROJ ZARAŽENIH U HRVATSKOJ! Zagreb je PAKLENO žarište VIRUSA! Već sada je brojka DRAMATIČNA!

"Može se dogoditi da broj bude i veći sutra", kaže Šikić te dodaje kako su u Zagrebu aktivne tri covid ambulante, a Hrvatski zavod će otvoriti još jedno mjesto uzimanja uzoraka da se smanje gužve

Objavljeno: 21:34h

U Zagrebu se i sutra očekuje jako velik broj novih slučajeva. Kako kaže zamjenica ravnatelja NZJZ-a Andrija Štampar Sandra Šikić, možda i veći od današnjeg.

"705 slučajeva su u protekla 24 sata. S obzirom na velik broj slučajeva, epidemiolozi ne stignu obraditi sve kontakte u 24 sata. Očekujemo i veće brojeve. Moramo povećati resurse, zdravstvene kadrove koji će nam pomoći pratiti kontakte ili mijenjati strategiju", kaže Šikić u Dnevniku Nove TV te dodaje kako danas do kasnog poslijepodneva već ima više od 450 slučajeva u Zagrebu, a testiranja traju do duboko u noć.

"Može se dogoditi da broj bude i veći sutra", kaže Šikić te dodaje kako su u Zagrebu aktivne tri covid ambulante, a Hrvatski zavod će otvoriti još jedno mjesto uzimanja uzoraka da se smanje gužve.

Poseban problem je što ne postoji jedno žarište, već su eskalirali brojevi. "To poziva na dodatni oprez i da se krajnje ozbiljno shvate mjere", zaključila je Šikić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.