MILANOVIĆ JE UPRAVO UPROPASTIO PLENKOVIĆA: Hrvatski predsednik i premijer VODE PRAVI RAT!
Zoran Milanović, Foto: Profimedia

zoran milanović

MILANOVIĆ JE UPRAVO UPROPASTIO PLENKOVIĆA: Hrvatski predsednik i premijer VODE PRAVI RAT!

Ja imam problema s disajnim putevima, imam alergije, ali spominjati tako nešto može samo jedan low-life. Ja za kokain nemam ni novac

Objavljeno:

Predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je danas svečanoj sednici Gradskog veća Grada Iloka prilikom obeležavanja Dana Iloka, a tom se prilikom obratio i novinarima.

- Kako sam ja to 2016. posejao mržnju i agresiju? Ja želim znati to da se mogu izviniti - rekao je Milanović koji je upitan da komentira zašto ga je premijer nazvao "piromanom i vatrogascem", predsednik je rekao:

- On je puno vremena proveo na kroasanima u Bruxellesu i Parizu pa verovatno teže smišlja dosetke, ali moramo se smejati. To znači da me drži odgovornim za taj napad. To su užasno teške optužbe. Mi se ne prepucavamo, ja nudim ograničena rešenja, a premijer se ponaša kao herojski zec koji je smislio da sazove telo Domovinske sigurnosti, koje je neko paratelo - kazao je predsednik pa dodao.

- Mogao bih i ja sazvati šefove SOA-e i generale i pridonositi većem haosu u Hrvatskoj, ali to neću raditi. Mislim da premijer puno glumata. On spominje sanitarni kordon. Skupštinski zastupnici nisu goveda, nisu izvori zaraze. Miroslav Škoro može biti ovakav i onakav, ali nije terorista. Ne možemo takav rečnik koristiti - rekao je Milanović.

- Premijer je, kazavši da sam 54-godišnji šmrkavac, aludirao da sam ja zavisnik o kokainu. To je inspiracija iz septičke jame interneta. Ja imam problema s disajnim putevima, imam alergije, ali spominjati tako nešto može samo jedan low-life. Ja za kokain nemam ni novac - rekao je Milanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.