OVO JE MOTIV UBISTVA POLICAJCA NA MARKOVOM TRGU? Otkriveno ko je napadač koji se posle zločina ubio!
Mesto zločina, Foto: N1 Printscreen

DETALJI UŽASA

OVO JE MOTIV UBISTVA POLICAJCA NA MARKOVOM TRGU? Otkriveno ko je napadač koji se posle zločina ubio!

Prema dosad nepotvrđenim informacijama sa kojima raspolaže policija, motiv nema nikakvu političku pozadinu već se radi isključivo o odnosu između počinitelja i ranjenog policajca

Objavljeno: 13:11h

Napadač, koji je jutros pucao na zagrebačkom Markovom trgu i teško ranio policajca, a potom izvršio samoubistvo, prema do sada utvrđenim informacijama je 22-godišnji državljanin Hrvatske.

Kako doznaje Jutarnji list, izvršilac koji je ranio policajca pa zatim izvršio samoubistvo rođen je 16. aprila 1998. godine u Kutini, gde je i živeo.

Prema dosad nepotvrđenim informacijama sa kojima raspolaže policija, motiv nema nikakvu političku pozadinu već se radi isključivo o odnosu između počinitelja i ranjenog policajca, koji je navodno motivisan ljubomorom.

Telo počinitelja koji je izvršio samoubistvo pronađeno je na kraju ulice Jabukovac, gde se ubio hicem u glavu iz vatrenog oružja. Istraga o motivima napada i dalje je u toku i zasad nema službenih informacija o motivima napada.

Kako doznajemo, on je jutros, svega 20-ak minuta pre nego što se pojavio na zagrebačkom Markovom trgu, na Facebooku objavio status pun pravopisnih grešaka i prenosimo ga u celosti: "Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti".

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.