NATERALI SU ME DA SE SKINEM, BIO ME STRAH! Upustio se u vezu sa udatom ženom, a onda je bio žrtva BIZARNE OSVETE!
Prevara/ilustracija, Foto: Screenshot

osveta muža

NATERALI SU ME DA SE SKINEM, BIO ME STRAH! Upustio se u vezu sa udatom ženom, a onda je bio žrtva BIZARNE OSVETE!

“Obećao mi je 100 kuna nagrade za vožnju pa sam ga poslušao."

Objavljeno:

‘Zapretio mi je da ga ni slučajno ne smem prijaviti policiji jer da će ubiti mene i moju porodicu" Ovim rečima je Zagrepčanin svedočio pred sudom o neprijatnosti i golgoti koju je prošao nakon što se upustio u ljubavnu avanturu sa udatom ženom, što je saznao njen muž, koji je nakon saznanja rešio da mu se osveti na bizaran način.

A.S. još dugo će pamtiti upuštanje u avanturu s udatom ženom. Naime, on je u jednom trenutku završio kao od majke rođen u javnom prostoru u zagrebačkom naselju Susedgradu, a pritom je još i fotografisan u tom stanju, te je kasnije bio i žrtva iznude, piše Jutarnji list.

U optužnici zagrebačkog tužiteljstva, 25-godišnji Alžirac K.L., inače suprug Zagrepčanke, zajedno sa svojim sunarodnikom H.E.O. (30), odlučio je da naplati bračnu prevaru. Optuženi dvojac odbacuje krivicu, a supruga je iskoristila mogućnost nesvedočenja. Ali, mladi ljubavnik je zato ispričao kako je izgledala iznenadna agonija koja ga je snašla.

‘Naterali su me da se skinem, bilo me je strah’

Ljubavnik je ispričao da ga je 3. marta ove godine prevareni suprug nazvao i ozbiljno mu zapretio. Kako prenosi Jutarnji list, govorio je da će ga ubiti kada ga prvi put vidi i da zna da mu je spavao sa ženom. Nakon toga suprug je predložio da se on i ljubavnik nađu te porazgovaraju. Našli su se u Ulici Bizek.

“Kritičnog dana oko 17 sati K.L. je hteo da sa mnom razgovara. Pristao sam te me je poveo do parkiranog smarta crne boje. Na vozačevom mestu bio je neki muškarac, takođe alžirskog porekla, koji je s njim na alžirskom komunicirao. I tad mi je K.L. rekao da se skinem. Nisam na to pristao, a nalazili smo se 50 metara od suvozačeve strane automobila. K.L. se pritom obraćao vozaču, a meni je pokazao rukom da pogledam u unutrašnjost auta.

Od straha sam pogledao i video na suvozačevom sedištu metalni cevasti predmet koji je bio prekriven jaknom svetlije boje. Vidljiv je bio samo vrh tog predmeta i bio je to pištolj koji je na samom vrhu imao nišan. K.L. mi je potom ponovo naredbenim i pretećim glasom rekao da se skinem. A kako sam video da se radi o dvojici muškaraca i da je u autu možda i pištolj, od straha sam počeo skidati svu odeću sa sebe”, ispričao je Zagrepčanin tužiteljstvu.

‘Fotografisao me je golog i rekao da će me ubiti ako ga prijavim’

“Počeo je da me golog slika mobilnim, najmanje su četiri fotografije usledile. Zahtevao je da se okrećem te mi govorio kako će me tim fotografijama ucenjivati, da će ih svima slati kako bi me kompromitovao. Tražio je i da mu mesečno isplaćujem određeni iznos i da će mi naknadno reći koliko tačno i kako da mu uplaćujem.

Pokazao mi je četiri fotografije mene golog. Zapretio mi je da ga ni slučajno ne smem prijaviti policiji jer da će ubiti mene i moju porodicu. Kad je odlazio, rukom je prešao preko grla pokazujući da će me priklati. Njih su dvojica otišla, a ja sam bio prestravljen, nemoćno sam se osećao i opravdano se bojim za svoju porodicu”, rekao je ljubavnik.

Suprug i pomagač sve negiraju

Suprug Zagrepčanke, koji je za sebe rekao da je maser sa završena dva razreda srednje škole te primanjima od 2500 evra u jednoj ustanovi, govori da ljubavniku nije pretio niti ga fotografisao. Kaže da nije tražio ni novac. Njegov pomagač u zločinu je otac dvoje dece te privremeno boravi u RH. On je ipak rekao da mu je K.L. ponudio sto kuna za prevoz do određene lokacije, prenosi Jutarnji list.

“Obećao mi je 100 kuna nagrade za vožnju pa sam ga poslušao. Vidio sam da K.L. priča s jednim čovekom, da je bio jako ljutit, razgovarali su oštro. A ja sam bio sam u autu i nisam hteo da se mešam. Gledao sam svoj mobilni. I iskreno nisam video da bi se ta druga muška osoba skinula gola i da ga je K.L. fotografisao. Nije bilo pištolja u automobilu”, rekao je Alžirac H.E.O.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.