MAJKA IZ PAKLA SILOVALA I ZLOSTAVLJALA SINA (7): Kazna koju je dobila za to je NEVEROVATNA
Sramna kazna, Foto: Profimedia

HOROR

MAJKA IZ PAKLA SILOVALA I ZLOSTAVLJALA SINA (7): Kazna koju je dobila za to je NEVEROVATNA

Celi slučaj se otkrio krajem 2018. godine, kada je “majka iz pakla” završila u istražnom zatvoru na 50 dana

Objavljeno:

Na gotovo pet godina iza rešetaka (preciznije četiri godine i 11 meseci) osuđena je 47-godišnja majka koja je počinila dva kaznena dela nad vlastitim dečakom - za polni odnos dok je imao nepunih osam godina te desetak godina kasnije za polnu zloupotrebu istog deteta koje je tada imalo više od 15 godina, javlja Dalmacija danas.

Ključan iskaz veštakinje

Celi slučaj se otkrio krajem 2018. godine, kada je “majka iz pakla” završila u istražnom zatvoru na 50 dana, a kada je izašla iz zatvora, određena je mera opreza zabrane kontaktiranja sa sinom. Ubrzo je podignuta optužnica, a danas je Županijski sud u Splitu osudio 47-godišnjakinju prvenstveno na temelju psihološkog veštačenja. Kako za zlodela nije bilo neposrednih očevidaca, tek nekoliko posrednih svedoka, ključnim su se pokazali razgovori veštakinje s traumatizovanim mladićem. Stav je veštakinje, koji je sud prihvatio, kako su se te grozne stvari doista odigravale, kako ništa nije izmišljeno…

Šokantan opis zločina

A opis zločina u presudi je šokantan. Prema presudi, prva zlostavljanja događala su se 2007. i 2008. godine kada je dečaku, uprkos njegovom negodovanju i odgurivanju, skidala odeću te stavljala njegov polni organ u usta. Desetak godina kasnije, tokom proleća i leta 2018. godine, u desetak navrata ga je prisilila na polne odnose, preteći da će ga fizički kazniti, ali i da će ga oterati iz porodičnog doma.

Iako nije bila na objavi presude, tokom suđenja se branila izjavama kako je sve izmišljeno, odnosno kako je sina na sve nagovorio njen bivši suprug od kojeg se razvela prije 15-ak godina. Danas punoletni mladić ne živi s njom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.