IŽIVLJAVANJE NAD SRBIMA U VUKOVARU Ovo je dokaz gnusnog napada na nedužne mladiće! (VIDEO)
Srbi su meta napadača u Hrvatskoj, Foto: Youtube printscreen/Portal Novosti

treći u nizu

IŽIVLJAVANJE NAD SRBIMA U VUKOVARU Ovo je dokaz gnusnog napada na nedužne mladiće! (VIDEO)

To je već treći napad za tri dana u Vukovaru, kako je novinarima danas rekao Pupovac.

Objavljeno:

Dok osobe ulaze u automobil, mladići iz te grupe im se približavaju, okružuju automobil i otvaraju zadnja i prednja vrata, udarajući rukama i nogama one koji su unutra.

Iako vozač pokreće automobil, jedan napadač i dalje udara osobu na zadnjem sedištu, sve dok oni ne uspeju da se udalje u automobilu.

Predsednik SDS S-a Milorad Pupovac danas je na konferenciji za medije rekao da je incident poslednji u nizu kontinuiranih organizovanih napada na građane srpske nacionalnosti.

To je već treći napad za tri dana u Vukovaru, kako je novinarima danas rekao Pupovac. Prvi napad dogodio se u ponedeljak popodne kada je nekoliko muškaraca presrelo 21-godišnjeg Srbina iz Vukovara, ali je on uspeo da izbegne da bude prebijen.

Drugi napad dogodio se sledeće veče kada su četiri osobe napale 39-godišnjaka i 26-godišnjaka i udarile ih u glavu i telo. Napadnuti muškarci pomoć su potražili u bolnici.

Iz PU Vukovarsko-sremske jutros su saopštili o sinoćnjem napadu na mladiće, ali nisu bili navedeni ni motiv, ni nacionalnost učesnika, dok su poslepodne rekli kako je istraga u toku i da su privedene dve osobe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.