O OVOM SNIMKU BRUJI REGION: Zagrepčanima pustili hrvatsku himnu, nakon nekoliko trenutaka ZAČUO SE MORAVAC
Foto: Printscreen

šok

O OVOM SNIMKU BRUJI REGION: Zagrepčanima pustili hrvatsku himnu, nakon nekoliko trenutaka ZAČUO SE MORAVAC

I dok su neki bili zbunjeni, neki su odmah iz ozbiljnog stava počeli da igraju i da se smeju

Objavljeno:

Generacije koje su odrasle osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka sa setom se sećaju nekada veoma popularnog TV formata "skrivene kamere".

Ovaj format, čini se, malo neopravdano zaboravljen kod nas, ponovo je započeo svoj život na Jutjubu, a jedna epizoda iz Hrvatske nasmejala je dobro sve one koji su imali prilike da je pogledaju.

Autori koji stoje iza Jutjub kanala "Gunjača" snimili su skrivenu kameru u srcu Zagreba, a kao glavna tema epizode, bile su dve melodije - srpsko kolo i hrvatska himna.

Zagrepčani koji su bili prisutni na autobuskoj stanici bili su iznenađeni kada je sa staničnog mobilijara, počeo da se emituje muzički program uz male smernice kako da se ponašaju, odnosno, spiker je naložio prisutnima da sa prvim taktovima himne ustanu i da stanu u stav mirno.

U trenutku kada je počela da se intonira himna Hrvatske "Lijepa naša domovino", mnogi od njih, bilo da se radilo o mlađim ili starijim licima, ustajali su i stavljali ruke na grudi. Međutim, pravi šok je usledio nakon nekoliko sekundi, kada je himnu zamenilo srpsko kolo.

I dok su neki bili zbunjeni, neki su odmah iz ozbiljnog stava počeli da igraju i da se smeju, a bilo je i onih koji nisu znali šta se dešava, te su obilazili i penjali se na stanicu, u nameri da pronađu zvučnik i odgnonetnu šta se to dešava.

U komentarima ispod videa, ljudi su mahom ostavljali pozitivne komentare, navodeći kako je ovakav način razonode malo zaboravljen, te i da nam je danas, preko potreban.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.