SRAMNO

OVI SNIMCI ĆE VEKOVIMA SVEDOČITI O SRAMOTI HRVATSKE DRŽAVE: Sva brutalnost za vreme Oluje u 2 minuta (VIDEO)

08.08.2020. 18:03h
Ljudi su ostali bez svojih domova i izgubili svoje voljene, a kada dođe ovaj datum, sva sećanja ponovo naviru i otvaraju se rane... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 144

Antifa

08-08-2020 18:06h
Zamislite samo da Nemci pokazuju slike Rusima dok rade Paradu u Moskvi onih svojih 3miliona ubijenih Nemačkih civila 45g za kraj rata a u Hagu dokazano u Oluji je ubijeno samo 44civila šta je čudo sa obzirom kolika je bila linija ratišta a akcija brza i maestralna...

Keš

08-08-2020 18:42h
@Antifa
Pobeda u ratu i pobeda u miru i uživancija na vekovnom Hrvatskom i katoličkom moru i još veća uživanciija u Četničkom kukanju i kmečanju od 95g pa do kraja života jer jedino ta muzika je jača i od Tomsonove.

MEGAPRC

08-08-2020 18:42h
@Antifa
GOTOVO JE! Četnici već pucaju ko kokice jer na redu je to da Srbi u RH priznaju da je bila velikosrpska agresija i da je JAVNO OSUDE! A to će posle lepo da ide u korist ko i haške presude za poglavlje 23 gde je ratna odšteta...Plenki ih unakazio....

Spuvanac

08-08-2020 18:44h
@Antifa
Nakon šta su čuli da će se desiti Oluja(Ali ne i kada), Šešelj sa generalima JNA počeo da se idiotski ruga Hrvatima, kako oni nisu sposobni za nikakvu vojnu akciju i ne da će im biti Oluja nego će im to biti, samo "vetrić iz gu*ice" u narodu poznat ko, puvanac ili spuvanac ....a pošto znamo kako ih je na kraju oduvao, eto čudno da nikada niti jedan srpski medij o tome nije pisao? A inače, eto i "vekovno srpsko more" je zaboravljeno, ostalo samo sećanje na poraz i žrtve.

21VEK

08-08-2020 18:46h
@Antifa
Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji u svojoj povelji piše:
…Ko god započinje rat zna da svaki rat neizbežno izaziva stradanje civila i da su civilne žrtve često brojnije od vojnih. Prema tome, onaj ko započinje rat unapred zna da će njegovo stanovništvo stradati, ali se svejedno odlučuje za rat radi ostvarenja nekih političkih ciljeva. A neuspeh u ostvarivanju tih ciljeva, gubitak rata i stradanje agresorovog civilnog stanovništva nisu nikada u istoriji bili definisani kao zločin suprotne strane... Nemoguće je da Srbija ne zna da ‘Oluja’ i ‘Bljesak’ predstavljaju, sa stanovišta međunarodnog prava, legitimne vojne operacije radi oslobađanja državne teritorije zaposednute od strane neke druge države uz pomoć pobunjenog lokalnog stanovništva. Celokupna međunarodna zajednica smatra te operacije legitimnim i u skladu s međunarodnim pravom, pa zato Srbija svojim nepriznavanjem tih operacija stavlja samu sebe s one strane međunarodnog prava....

Narodno učenje

08-08-2020 19:24h
@Antifa
Ko nema u glavi, ima u nogama(Kolone 95g, Litije u Crnoj Gori)!
Ko se tenka laća, na traktoru se vraća(Bežanija i Traktorijada)!
Tenk u napadu, traktor u odbrani a civili u živom zidu(Srpska taktika)!
Teško onom, koga Srbija brani a Kina hrani i Rusija gazi a NATO pazi!
Poštuj zemlju u kojoj živiš, da u njoj dugo živiš i dobro ti bude ili ima da te ne bude.
Kad pobednik peva i slavi, gubitnik može da tiho plače ili da glasno kukavički kuka.
Ničija nije gorela do zore, sem Papine(Vizantijsku brzo ugasiše Osmanije)!

Esp

08-08-2020 19:54h
@Antifa
Švabe imaju obraz i znaju šta je stid.

Bežanija

08-08-2020 20:29h
@Antifa
Znate da ipak ono nije bila najveća srpska bežanjija u Oluji 95g jer vam najmilija srpska pesma Tamo daleko peva o još većoj i najvećoj bežaniji u istoriji koju je imala Srpska vojska u WW1(Kojeg su pokrenuli sa Gavrilovim atentatom u Sarajevu) iz cele svoje zemlje preko tri tuđe čak tamo daleko sve do grčkog Krfa na čak 3g skrivanja:
...Bez otadzbine na Krfu ziveh ja ali sam ponosno klico zivela Srbija...
George Clemenceau francuski premijer za vreme WW1 na konferenciji u Versailesu pred svima reče nešto o čemu se u Srbiji ćuti: “Srbi su se dovukli za repovima naših konja oni su strvinari Savezničkih pobeda.”

Evo ko nas zavadi

08-08-2020 20:35h
@Antifa
Croatia Karlobag from the air www.youtube.com/watch?v=Vtn0RsrYUEg

Oluja je stid covecanstva

08-08-2020 20:49h
@Antifa
Antifa mogu da te nesto pitam, ali bidi covek i odgovori iskreno?
Sta trazis na srpskome portalu? Nikad u zivotu na vasem nisam otisao, niti imena im znam. Ovde si da lazi rasturas, jel tako? Mene ne iznenadjujes, znam kakvi ste. Ima dovoljno zapisa o tome sta ste radili.

ništa čudno

08-08-2020 21:44h
@Antifa
kad civilima vojska tz rsk nije držala odstupnicu,nego pobegla prije njih u bosnu.Hrvati se nisu Imali s kime da pofajtaju, pa je zato broj žrtava bio 47.pola od tog broja su srbi tenkovima zgazili.

Oluja je najbolja vojna akcija u istoriji ratovanja na ovim prostorima

08-08-2020 22:29h
@Oluja je stid covecanstva
Zato šta je radila tek stvorena vojska i u kratko vreme oslobodila dugu liniju ratišta i veliki deo svoje zemlje a da ne pobije zarobljene agresore i okupatore i njihove civile niti da se sveti za njihove zločine. A na portalu sam zato šta jedini pušta komentare i da ostavim svoje mišljenje a ti slobodno napiši na koje to laži misliš tako da znam u buduće? Koji su ti to zapisi? Hrvatska pobeda nad Bugarima? Nad Mongolima? Nad Osmanlijama? Nad fašistima? Nad Četnicima?

306 Alka 26 Oluja

08-08-2020 22:30h
@Oluja je stid covecanstva
Niko u istoriji nije pokorio Hrvate i Hrvatsku ni Avari(7vek) ni Bugari(9vek) ni Mongoli(12vek) ni Osmanlije(14vek) a pokušali srpski mitomanski bolesnici Velikosrbi(20vek) i sad se kuka i kmeči dok hrvati slave svoju tradiciju nepobedivost eto već 304 Alka i 24 Oluja a čeka se i treće slavlje svake godine!
Turska(Osmanlijski strah od hrvatskih Uskoka): Čuvaj nas Bože od Senjske ruke!
Nemačka(Magdeburg, posle katoličko-protestantskih ratova, na katedrali piše): Čuvaj nas Bože od gladi i rata i od kuge i Hrvata!
Francuska(Napoleon, posle prvog poraza od Hrvata): Dajte mi samo 100 000 hrvata i osvojiću ceo svet!
Nemačka(Hitler 1941g): Hrvati su neustrašivi ratnici potrebni Rajhu!
Italija(Vraćanje Istre): Hrvati su životinje i bore se bez srama!
Srbija(Oluja,Bežanija,Traktorijada): Bežite dolaze povampirene ustaše!
Ukrajina(Krim): Hrvati su nam primer i uzor kako se brani svoje, obrada Tomsonovih Čavoglava!
Rusija(Putin): Dovedite mi onog ludog Horvata!
Sirija(Kurdi): Hrvati su nam primer i uzor kako da se borimo za naš Kurdistan!
Albanija(Haradinaj): Treba da pokažemo Srbima gde im je mesto i uradimo isto što i Hrvati!
Izrael(Predsednik Izraela u Zagrebu): Izraelski narod treba da uči od hrvatskog to zajedništvo i rodoljublje!
Mađarska(Orban na početku migrantske krize): Hrvatska i Mađarska i Poljska su bile kroz istoriju i opet će biti ako treba zid i bedem odbrane katoličke Evrope.

Zapisi

08-08-2020 22:31h
@Oluja je stid covecanstva
-Ovo je borba između dobra i zla a NATO neće dozvoliti da zlo nadvlada – Vilijam Koen
-Srbi su zločinački dupeglavci - reče Ričard Holbruk
-Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu- izjava Helmuta Kola
-Što se Srba tiče … To je danas jedan bolestan narod” – General Žak Kot
-Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista - Žak Širak
-Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe - rekao je francuski sveštenik Otac Pjer
-Mi bismo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše – David Gompert
-Prošle nedelje imali smo devetoro ubijenih Srba, ove nedelje, osmoro. To je jasan napredak – Bernar Kušner
-Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku … Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju – Ser Piter Justinov
-Suštinski uzrok sukoba je ideologija etničkog čišćenja koju je obnovio gospodin Ćosić, predsednik Srbije, koji je već 1990. objavio Memorandum - Žak Delor
-Srbija, nesumnjivi agresor, trebalo bi da bude prisiljena UN rezolucijom da snosi čitav teret reparacija - Josif Brodski(Jevrejski Nobelovac)
-Pokretači antisemitizma u Jugoslaviji među dva svetska rata, nisu bili Ustaše nego Srbi - Esther Gitman(Jevrejska istoričarka)
-Cela srpska istorija je jedna velika laž - Sonja Biserko
-Srbi su genocidan narod - glumac Morgan Friman(film o Srebrenici)

Kontra

08-08-2020 22:34h
@ništa čudno
Ako nisu imali sa kim da se pofataju zašto jošp niko u Srbiji ne piše da su ti ubili oko 1200 vojnika u toj akciji i kažu nestalo još oko 900 i kako su zarobili drugi dan Oluje oko 6000 Četnika koji im potpisali predaju u Glini 8.8.95g i kako se onda u Hagu kukalo za prekomerno bombardovanje Knina u radiusu od 200m i to čak 12h posle čega se bežalo i tenkovima preko svojih civila.....stani malo nismo u 91g?

Komarac

08-08-2020 23:01h
@Antifa
Maestralno ti j.bem kučku koja te odgojila , kretenu podmukli.

Realist

09-08-2020 07:35h
@Keš
Ja ne bi se toliko radovao i provocirao,kad bi na ledja imao dva golema duga {Jesenovac i oluja}.Svaki pametan zna da se kolo vrti i ne zna se koja budala ce ga gasledeci put vode.

Antifa

09-08-2020 08:09h
@Keš
"Pogledi Hrvata i Srba na 'Oluju' se jako razlikuju".
"Mi u Srbiji imamo svoju "srpsku istinu" koja je različita od vaše "hrvatske istine""
Zamislite samo da tako nešto Rusima kaže Merkelova dok slave pobedu na Paradi u Moskvi?

Andrić

09-08-2020 08:58h
@Oluja je stid covecanstva
Dozvoli!
Svim portalima je omogućen pristup svima.
Besmisleno ti je pitanje.
Zar nije bolje da izmjenjujemo poruke ma kakve one bile nego da ne komuniciramo uopće?
Da, pitanja i odgovori znaju biti svakakvi. Ja ovdje vidim kakav odnos imaju Srbi prema Hrvatima.

abc.

09-08-2020 10:19h
@Realist
jasenovac davno izpričano. ako si zaboravio. sve je dok. nema više kp propaganda. nepali više,ustaše ovo i ono. ali vamase da na teret judenfree,četničko klanje srba po srbiji . bratstvo i jedinstvo po potrebi. sa ustašama-partizanima-nemcima. ovo nemci.verni sluge sve vreme ww2. nemožeš da kriješ. nema više. spc.valerijanov memorandum 1941.g. odesa 1916g.zg.1918.g. ubistvo radića u bg. a da nepričamo oslobođenje zg. otvoren grad. a srbi ga išli oslobađat. pa šta se desilo posle ,čitaj. o 90-tih da nepirčamo. vukovar,voćin,laslovo,škrabinja,borovo selo,omarska,srebrenica,logori po bosni i u srbiji. spc osudili u parizu,pariški sud 1995. za genocid. ima još. ali zasad dosta toliko. sve imaš napisano. proveri. nemaš ti nikom ništa da prebacuješ. svoju sramotu nemožeš da sakriješ. a da se stidiš ne. ovo je največa sramota. drugog prozivaš. svoje gledaj napre. oluja je bila legitimna, i o tome čitaj.

a i hrvati

09-08-2020 10:22h
@Andrić
prema srbima.

abc.

09-08-2020 10:23h
@Antifa
pa eto vidiš. tu vašu srbsku istinu su postavili na laž. ne hrvati nego drugi. jer svet nemožeš da lažeš. sebe da, ali i to ima trajanje roka. pa vidiš kad več uspoređivaš nemce i ruse. prešli preko svega. kao i nemci i francuzi. i pogledaj sad. imaju mozak,kojeg upotrebljavaju, a vi nemate ni to. sami ste ko na pustom otoku. ali još toga niste svesni.

abc.

09-08-2020 10:25h
@Andrić
a kakav odnos imaju hr prem srbima. se može videt u skrivenoj kameri. hr. pustili moravac i igrali brez problema na ulici. pa posle himnu hr. i stali i ruku na srce. ajde malo da vidiš kako je to, kad je čovek ,čovek.i brez mržnje prema drugima,prema drugoj naciji!!!!!!!!!! učitese!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontra

09-08-2020 10:42h
@Komarac
Možeš samo da je.eč čku koja te rodila?

Linija vremena

09-08-2020 10:48h
@Antifa
Josip Broz Tito umire u Ljubljani 4.5.1980g!
Raspad Jugoslavije počinje sa Memorandumom SANU i najavom zla 24.9.1986g!
Realizacija plana kreće sa oduzimanjem autonomije Jugoslovenskim pokrajinama Kosovu i Vojvodini 1989g!
Radi Ustavnog prava na samoopredeljenje Referendumom ide mirno RAZORUŽAVANJE RH 23.5.1990g!
Balvan revolucija u Kninu počinje 17.8.1990g a proglašenje Sao Krajne 31.5.1991g!
Rat u Sloveniji zbog Referenduma počinje napadom JNA 27.6.1991g!
Napad JNA i Četnika na Vukovar počinje 15.9.1991g a Milošević 4 dana posle šalje svu silu tenkova sa cvećem iz Beograda da ga razore do temelja ALI tek 18.11.1991g!
Srpski masovni zločini na Ovčari 20-21.11.1991g!
Dok se Vukovar branio čak 3 meseca(Namesto da padne u 3dana) Hrvati su zauzli čak 36 magacina JNA a akcija "Bilogora" one najveće 27.9.1991g!
Rat u BiH počinje napadom JNA na hrvatsko selo Ravno koje sravnaju 1.10.1991g!
Akcija Malsenica za spajanje tu odvojene RH 22-27.1.1993g!
Akcija Bljesak za sprečavanje linije Virovitica-Karlovac 1-3.5.1995g!
Srpski genocid u Srebrenici 13-19.7.1995g!
Akcija Oluja za konačno oslobođenje 4-7.8.1995g!
Potpisana predaja Srpske vojske Hrvatskoj vojsci u Glini 8.8.1995g!
Dejtonski sporazum za mir i u BiH 14.12.1995g!
Sporazum o Mirnoj reintegraciji Istočne Slavonije potpisan 15.6.1996g(Radi akcije Grom) a završava 15.1.1998g!
Bombardovanje Srbije od strane NATO pakta za kraj rata na Kosovu 24.3-1.6.1999g!
Drugi Memorandum SANU 20.3. 2011g!

Andrić

09-08-2020 12:04h
@a i hrvati
I to.
Pritom, imati u vidu bolest mozga onih koji uređuju ovu stranicu ovako nakaradno.

Bona ne deri se

09-08-2020 13:40h
@abc.
to su bili samo glumci.

Pa

09-08-2020 16:06h
@Andrić
ne znam baš koliko ti imaš KOMPETENCIJE da kažeš urednicima da imaju BOLEST mozga.

marko

09-08-2020 21:27h
@Keš
bolesna nacija u truloj drzavi

Spuvanac

08-08-2020 18:08h
Balvan revolucija je počela 17.8.1990g u Kninu i posle toga je trebalo ubiti svakog Srbina koji se digao protiv Hravstke države i svakog njegovog ciila koji ga u tome podržavao e to nam je škola za u buduće...Jedino je Pavelić to radio kako treba sa Srbima za Jevreje i Rome mi je iskreno žao dok za Srbe žalim šta nije više.

Milos

08-08-2020 18:43h
@Spuvanac
A sta ti slepce radis na Srpskom portalu. Mater ti jebem ustasku

Eh druže

08-08-2020 20:54h
@Spuvanac
Dobrodošao na srpskome portalu. Mi Srbi želimo ti da uživaš dok čitaš sadržaj. Dok ti širiš mržnju baziranu na lažima, mi te kulturno pozivamo da i sutra budeš prisutan na našim portalima. Možeš i doći kad tad, znamo da krv nije voda i da korenu sami zovu. Pozz i sve naj.

Кипераш

08-08-2020 21:06h
@Spuvanac
Каква Срамоту, може имати Народ, чија Нација је Дијагноза?! Мало, мало чим им се укаже прилика, кољу, убијају, копају очи Србима. Значи да имају Генетску, грешку у генетском Коду! Нема Лека Апотека! Него ће им то, једном искијати на нос...

Spuvanac

08-08-2020 22:35h
@Milos
UŽIVAM. Mater možeš da jebeš samo svoju četničku.

Spuvanac

08-08-2020 22:37h
@Eh druže
Koje su to laži samo mi ih napiši tako da znam a za krv imaš analizu gena pa je napravi da ti pokaže ko si i šta si a Srbin ti ne postoji on je ili katolik Hrvat ili pravoslavac Grk šta ti to još nije jasno?

original mrgud

08-08-2020 22:41h
@Spuvanac
Tebe ocigledno jebe srpsko poreklo

Moja savest

09-08-2020 00:50h
@Spuvanac
Trebalo ih je sa snajperima poskidati sa barikada i nitko više se ne bi osudio njih i praviti ! Četnici su pretekli JNA u pobuni za jedno najmanje pola godine dana , pa je onda JNA stalno časkala za četnicima , sve dok je nisu stopili u VRSK ! Trebalo je toga 17.08 90 iz ST poslati 500 redarstvenika u PRAZAN Knin , jer su taj petak , posle proglašenja ratnoga stanja , svi pobegli na selo , ostali samo mirni građani , da zauzmu grad i postave kontrolne punktove na 4 prilaza gradu i četničke seljaćine više ne puste u grad ! Građani Knina su ih čekali , da im budu za vodiće , a njih nema !

Moja savest

09-08-2020 00:51h
@Кипераш
Evo tebi u brk al ne od ujota ! Ti si sam sebi diagnoza !

ovaj espreso

09-08-2020 02:20h
@Spuvanac
zna na šta se komentatori pale pa radi što većeg broja klikova objavljuju ovakve tekstove, naravno, sebi u korist, a ne zato što ih interesuju vaši komentari, koji u stvari nikog ne interesuju.

patices

09-08-2020 04:13h
@Spuvanac
Koji je ovo ustaski bolesnik,da salje ovoliko ustaskih,nacistickih komentara poput ovog gore, gde poziva na ubijanje civila i Srba u jos vecem broju. Koliko botova ustaskih koji mu lupaju pluseve...uzmite se Srbi u pamet i gledajte sta vam komsije zele.

Ateista

09-08-2020 08:44h
@Spuvanac
-Milorad Vukojčić(Zvani pop Koljač) je bio crnogorski pop iz SPC ali i vođa zločinačke, četničke CRNE TROJKE(Četnički odred za likvidaciju-klanjem) u Drugom svetskom ratu a zbog dokazanih, stravičnih zločina je nakon rata 45g osuđen na smrt streljanjem, pred mnoštvom ljudi koji su to poguljenje i tražili ali 2005g je rehabilitovan i proglašen za sveca u SPC i pored dokaza i svedoka i osude na pigubljenje, bio je dokazani vođa koljačkog odreda a posle postao srpski svetac.
-Miroslav Filipović(Zvani fra Sotona) je bio bivši hrvatski fratar, kojeg je katolička Crkva izbacila iz službe odmah 41g zbog ekstremizma. Antifašisti su ga radi navodnih, nevidjenih zločina u Jasenovcu, osudili 46g na smrt vešanjem. Za svoje zločine je imao samo jedno objašnjenje, radi kojeg nije tražio oprost greha pred izvršenje smrtne kazne: "Srbi su vizantijsko smeće i izdaice svoje braće i vere pa njih treba ili opet pokrstiti i vratiti u veru koju su izdali ili im treba oderati kožu i tako ih očistit od greha". To je navodno i radio pa su ga zato osudili na smrt a nije proglašen svetim u katoličkoj Crkvi, nego je još gore! ZABORAVLJEN!
Pa ima li bolji dokaz od toga, koliko je vera pravo “ludilo za mase” ili je možda ipak Filipović bio u pravu? Mislim da čak i jeste bio u pravu, šta se posle i pokazalo 91g u huškanju srpskih popova po RH i BiH i CG i Kosovu, koji su Srbe dizali od Adama i Eve do Velike i Nebeske Srbije...
Interesantno ali nema baš niti jednog, muslimanskog popa koljača!?

Кипераш

09-08-2020 13:03h
@Moja savest
Стави себе у пркно, јер си шупак Мераклија!

Evo ovako

08-08-2020 18:09h
Kako su srbi sijali 1991 ,92 93 i 94 takvu su žetvu imali 1995 . Upravo su srbi spomenutih godina proterali sve ne srpsko sa okupiranog područja . Zato je Oluja planirana . Dakle oslobađanje HR teritorije koja je bila pod okupacijom terorista . Je li jasno ?

Schubaschich

08-08-2020 18:43h
@Evo ovako
Pa vidis da im vec 25 godina nije jasno! Selektivna memorija je chudo jedno ?.

Kakav gamad

08-08-2020 20:57h
@Evo ovako
Bedo jedna..pa niko i ne osporava fakt da se jedna zemlja treba braniti. Stvar je u tome sta ste sve vi kukavice radili zenama i decom, kapiras li sad? Sramoto jedna, da imas obraz pa da se stidis ovoga sto si napisao.

Grom

08-08-2020 18:13h
Ništa je to što su ovi teroristi zaslužili . 700 000 ljudi su protjerali i spalili i opljačkali im imovinu . Što je trebalo uraditi ostaviti teroristima okupirani dio zemlje ? Alo Oluja je bila akcija oslobađanja okupiranog dijela zemlje . Što hoćete luđaci ?

slava

08-08-2020 19:22h
@Grom
Samo ti sebe lazi. Doci ce opet 45ta.

Andrić

08-08-2020 20:36h
@Grom
Grome, legendo, nemoj se paliti na njihove gubitničke laži. Ne sekiraj se. To je opančarska propagandna mašinerija, a srpska duhovna hrana.
Cijeli banijski korpus predvođen pukovnikom Bulatom junački se predao generalu Petru Stipetiću.

Andrić

08-08-2020 20:38h
@Grom
Oni Stipetiću trebaju podići spomenik nasred Beograda, dovoditi đake da ga vide i kažu im :"Ovo je ponosni hrvatski časnik koji nam je spasio živote.'

Andrić

08-08-2020 22:43h
@Grom
Kad njegovu bistu pokažu đacima, trebaju reći:"Djeco, jednoga dana kad budete imali djecu, svakom dječaku da nadjenete ime Petar. U čast stožernom generalu Petru Stipetiću, velikom vojniku koji nas je pustio žive a trebao nas je pobiti: i banijski i kordunski korpus. Za dom! A sad, idemo stati pozor pred hrvatsku zastavu, zahvaljujući kojoj smo danas živi!"
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.