BRUTALNO PRETUČEN BIVŠI VOĐA TORCIDE! Iz FIAT PUNTA je izašla GROMADA OD ČOVEKA, imao je 2 metra i 150 KILA!
Bivši vođa Torcide pretučen, Foto: Dado Đilas

TEŠKE TELESNE POVREDE

BRUTALNO PRETUČEN BIVŠI VOĐA TORCIDE! Iz FIAT PUNTA je izašla GROMADA OD ČOVEKA, imao je 2 metra i 150 KILA!

Spominjao se animozitet s pokojnim Marijom Boljatom Pajkićem, ubijenim nedavno u Kaštel Kambelovcu

Objavljeno:

Tomislav Poljičanin Prki (49) iz Segeta Donjeg nalazi se od nedelje uveče u KBC-u Split s teškim telesnim povredama.

Kako je Poljičanin vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata, i bivši predsednik trogirske Torcide, tako su krenule razne priče o motivima napada na njega, piše Slobodna Dalmacija.

Spominjao se animozitet s pokojnim Marijom Boljatom Pajkićem, ubijenim nedavno u Kaštel Kambelovcu, spominjalo se prijateljstvo s ljudima koji su osumnjičeni za to ubistvo, pa čak i da je Poljičanin divljao u automat klubu "Vulkan", u kojem je izgubio sto hiljada kuna i izazvao nered, a nakon toga dobio batine.

Poljičanina smo dobili na Odeljenju torakalne kirurgije splitske bolnice, gde leži s pet slomljenih rebara, višestrukim prelomom kostiju lica i prelomom hrskavice grkljana. Očekuju ga dve teške operacije, ali mu život nije ugrožen.

'Tražio sam mobilni'

– Sve se dogodilo u nedelju oko 18 sati kada sam išao na aerodrom, jer su mi u goste trebala doleteti dva prijatelja iz Frankfurta. Vozim Mercedes nemačkih tablica, ne pravim se važan u saobraćaju ni u životu i smeta me kada se drugi neodgovorno ponašaju. Iza mene je vozio jedan lik, mislim u rent-a-car vozilu, sve vreme tokom vožnje razmenjivao je poruke i intenzivno kucao na mobilnil te me gotovo udario u stražnji deo Mercedesa. Uspeo sam se odmaknuti od njega i došao sam do Divulja, na 200 metara od aerodroma, hteo sam zovnuti ovu dvojicu prijatelja da čujem jesu li stigli, ali sam video da mi u pantalonama nema mobilnog. Parkirao sam se pokraj puta, otvorio vrata, sagnuo se i počeo tražiti mobilni, kada je, mislim u Fiat Puntu, stao ovaj grmalj od čoveka, roba od četrdesetak godina i strašne telesne građe, te krenuo prema meni. Ja sam visok skoro 189, ali on je veći od mene i teži četrdeset kilograma, izgrađene muskulature To mi nije smetalo da ga onako dobronamerno upitam: "Pa zašto sve vreme, čoveče, kucaš i voziš?"

Poljičanin odgovor nije dočekao.

- Odgovor su bili udarci. Zapravo, serija udaraca. Udario me najpre svom snagom šakom u oko, a onda me cipelario na podu te mi slomio pet rebara. Nakon što me prebio, krenuo je prema automobilu i onda se odlučio opet vratiti, te me je još jednom ponovno iscipelario. Ja tog čoveka ne znam, nikada ga u životu nisam video, niti njegov napad na mene ima ikakve veze sa svim ovim pričama što ste čuli – rekao nam je Poljičanin, koji u svojim izjavama do sada nije štedeo policiju jer su ga, kako je jednom izjavio za naš list, "privodili za sve živo i mrtvo, a nikada mu nisu dokazali ništa".

'Mogao me ubiti!'

– Moram sada stvarno pohvaliti interventnu policiju, koja me je odmah nakon dolaska u bolnicu čuvala i stajala ispred moje sobe od nedelje uveče, a onda sam inspektorima objasnio da me nemaju zašto čuvati, da napad na mene nije plod nikakve nerešene krimi-priče nego plod divljaštva jedne nekontrolisane osobe koja me mogla ubiti. Nije me ubila, ali me unakazila. Slomio mi je grkljan, to je pokušaj ubistva. Imaću dve teške operacije – govori Poljičanin, koji, kako se priča, nema pojma o tome da njegovi prijatelji intenzivno traže tu osobu po splitskim Mejama.

– Ja ne znam ni ko je on, ni da li je iz Splita – kaže nam Poljičanin.

Od službenika za odnose javnošću PU splitsko-dalmatinske Jerka Kurevije dobili smo potvrdu ove informacije, ali i još jednu dodatnu i vrlo bitnu činjenicu za ovu priču.

– Osoba koja se dovodi u vezi s ovim događajem nalazi se u prostorijama policije i nad njom se trenutno provodi kriminalističko istraživanje, te ćemo vas, nakon što ono završi, izvestiti o rezultatima – rekao je Kurevija.

Čim se doznalo da je napadač u rukama policije, krenule su i priče da se radi o Slavoncu koji je došao u Trilj kod prijatelja, te da je vozio baš domaćinov auto, piše Slobodna Dalmacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.