NAJLUĐI HRVAT NA SVETU: Žena tražila bazen, on ga napravio u kamionu! A tek natpis... Plakanje od smeha!
Bazen u kamionu, Foto: Printscreen/24 sata

GOSPODIN ČOVEK

NAJLUĐI HRVAT NA SVETU: Žena tražila bazen, on ga napravio u kamionu! A tek natpis... Plakanje od smeha!

Ivan Vukoje (31) u njemu inače vozi kamen, ali kako u letnjem periodu nema posla, dosetio se da kamion pretvori u - bazen

Objavljeno:

Žena mi je rekla da nisam normalan, ali joj se svidelo kad je bilo gotovo. Samo se ona i deca još nisu kupali jer se voda još nije ugrejala, rekao je Ivan, autor ovog genijalnog bazena.

U dvorištu obitelji Vukoje u Dardi kraj Osijeka cika i vriska. Čuje se da neko pliva, deca koja skaču u vodu, muzika, kao da je žurka na bazenu, ali bazena nema na vidiku. Umesto toga, voda prska na sve strane iz prikolice velikog kamiona parkiranog u dvorištu.

Ivan Vukoje (31) u njemu inače vozi kamen, ali kako u letnjem periodu nema posla, dosetio se da kamion pretvori u - bazen!

Vukoje kaže da je ideju za veliki bazen u prikolici kamiona dobio s društvene mreže.

- S obzirom na to da me žena spopada već danima da kupim veliki bazen za dvorište, da deca mogu da se kupaju, setio sam se nečega što sam nedavno video na Facebooku. Neki građevinski radnici, koji nisu iz Hrvatske, napunili su kamion s vodom da u njemu mogu da se osvježe tokom posla. Kako imam nepropusne građevinske folije koja mi je ostala od gradnje kuće, odlučio sam i ja napraviti tu foru - priča “otkačeni” tata Ivan.

Svoju ideju izložio je prijateljima koji su došli na proslavu dečijeg rođendana proteklog vikenda. Svi su se oduševili, odmah su zasukali rukave i zajedno prionuli poslu kako bi u Ivanovu dvorištu “izgradili” bazen.

- Očistili smo kamion, po njemu i oko njega razvukli nepropusnu foliju, učvrstili je, izvana malo estetski doradili i počeli da punimo. Znao sam da ne bi smelo ništa da curi, ali sad vidim da malo kaplje sa strane. Ništa strašno - dodaje Ivan.

- Napisali smo na njemu Covid20 ProLevel, čisto da bazen ima ime. U petak ga vozimo ispred našeg kafića, dovešćemo DJ-a. Fora je što je prikolica i dalje prikopčana na kamion pa ga možemo voziti kroz selo kud god želimo - kaže Ivan.

- Žena mi je rekla da nisam normalan, ali joj se svidelo kad je bilo gotovo. Samo se ona i deca još nisu kupali jer se voda još nije ugrejala - dodaje tata Ivan, koji je bazen napunio za vikend.

A njegove dimenzije su impresivne - prikolica je 8,30 metara dužine, 2,50 širine i bazen je dubok oko 1,4 metra. U njega se penje građevinskim merdevinama, a zapremnina je 22 kubika vode.

- To je velika količina vode i bilo bi šteta da se nakon sedam dana zaprlja. Zbog toga sam odlučio da u ‘novi bazen’ uronim i pumpu za pročišćavanje, hlor i sve te dodatke kako bi voda ostala bistra i kako se ne bi stvarale alge. Ispred prikolice taman ima postolje za pumpu - dodaje Ivan, koji baš ništa nije prepuštao slučaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.