Kolinda: Moramo da podignemo ogradu na granici sa Srbijom!

IPAK STIŽE žica

Kolinda: Moramo da podignemo ogradu na granici sa Srbijom!

- Od samog početka govorim: apsolutna kontrola i kontrola granice, za šta oružane snage i policija imaju mogućnosti i opremu, obrazložila je svoju odluku predsednica Hrvatske
Objavljeno:

Izgleda da će se situacija sa Hrvatskom opet zakomplikovati. Predsednica ove zemlje Kolinda Grabar-Kitarović, izjavila je jutros da država na čijem je čelu mora da podigne ogradu na granici sa Srbijom. NASTAVLJA DA PROVOCIRA: Milanović Srbe nazvao VARVARIMA! (VIDEO) - Ne želim da se Hrvatska nađe u poziciji da uđe veći broj ljudi (izbeglica i migranata), a da se zatvore granice susednih država. Mislim da će u budućnosti biti potrebna nekakva ograda ili fizička prepreka. Ali nemojte to zvati žicom. Nemojte to upoređivati s jednom Srebrenicom ili s koncentracionim logorima - rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

Reuter
Na pitanje hoće li Hrvatska morati da postavi ogradu na svoju granicu, hrvatska predsednica je odgovorila da bi "volela da se to izbegne", ali da ne vidi kako bi se u budućnosti zemlja mogla drugačije zaštititi. - Od samog početka govorim: apsolutna kontrola i kontrola granice, za šta Oružane snage i policija imaju mogućnosti i opremu - ponovila je predsednica izjave zbog kojih se ranije našla na udaru vlade levog centra premijera Zorana Milanovića. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.