SKANDAL U HRVATSKOJ! Pretučen PRODUCENT serije Jugoslovenka!
Roman Majetić, Foto: Youtube printscreen/Pink.rs

televizija

SKANDAL U HRVATSKOJ! Pretučen PRODUCENT serije Jugoslovenka!

Zahvaljujemo telima državne i lokalne vlasti na pruženoj pomoći, najpre policiji na pruženoj profesionalnoj pomoći, kao i svim divnim ljudima na ostrvu koji su nam pružili podršku - kažu iz firme Romana Majetića

Objavljeno:

Roman Majetić, autor i producent serije Jugoslovenka, prijavio je policiji u petak Veljka Drinkovića, vlasnika vile u kojoj je odseo sa ekipom.

Majetić tvrdi da je fizički napadnut i pokraden, a policija je potvrdila da su dve osobe privedene u PP Hvar i da je u toku kriminalističko istraživanje zbog protivpravne naplate, piše Dalmatinski portal.

Iz firme Roman Production d.o.o. Romana Majetića medijima su poslali detalje o navodnom napadu.

- Dana 17.jula ove godine, u prostor Vile Dvori Sv. Jurja, neovlašćeno i nepozvan upao je Veljko Drinković, navodni vlasnik objekta, u pratnji dvojice unajmljenih batinaša. Bez osnove i bez ikakvog povoda fizički su napali producenta i autora serije Jugoslovenka Romana Majetića, brutalno ga izudarali šakama, a nakon što je pao na zemlju navodni vlasnik kuće pridružio se cipelarenju. Potom su fizički nasrnuli i na scenografkinju serije, udarili je pred njenim maloletnim detetom, te zatim protivzakonito i na silu izbacili iz kuće koja je uredno iznajmljena i plaćena do 5.avgusta u iznosu od 27.000 evra. Do dolaska policije g. Drinković i njegovi pomagači ukrali su novčanik g. Majetića sa svim dokumentima, 10.000 eura, nekoliko hiljada kuna, uništili snimajuću opremu vrednu nekoliko desetina hiljada evra, čak su ispraznili i frižidere - navodi se iz firme pa dalje nastavlja

- O čoveku od koga ste upravo vi mediji pravili žrtvu i bacali ljagu ne samo na mene nego na celi projekat pokrenut sa ciljem pomoći hrvatskoj ekonomiji u ovim teškim trenucima, najbolje svedoči činjenica da su se članovi njegove porodice nakon svega slikali za Instagram sa ukradenim šampanjcima. Protiv dotičnih je podnesena krivična prijava u skladu sa težinom i ozbiljnošću počinjenih krivičnih dela, a dalje postupanje je u rukama hrvatskih državnih organa. Zahvaljujemo telima državne i lokalne vlasti na pruženoj pomoći, najpre policiji na pruženoj profesionalnoj pomoći, kao i svim divnim ljudima na ostrvu koji su nam pružili podršku - kažu iz firme Romana Majetića te potom dovode u pitanje dalji nastavak snimanja serije na Hvaru.

- Zbog navedenih događaja odlučili i brige za sigurnost glumaca i članova ekipe odlučili smo da veći deo ekipe već sutra vratimo u Beograd, a do tada ćemo doneti i konačnu odluku o tome hoćemo li definitivno prekinuti snimanje. Bez imalo iluzija da će moje nekadašnje kolege novinari imati obraza objaviti i ovu rečenicu, sugerisao bih im da razmisle o vlastitoj odgovornosti za ovu situaciju, i uopšte za potrebu stvaranja skandala po svaku cenu, pa i tako da se od osuđivanog kriminalca pravi žrtva, pa i po cenu ugrožavanja hvale vrednog projekta - zaključuje se u poruci firme Roman Production d.o.o.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.