MONSTRUOZNA USTAŠKO-PEDOFILSKA PORUKA OSVANULA U SPLITU: Ovo je nešto NAJGORE ikad viđeno
Poruka ‘Je**ćemo srpske žene i decu’ osvanula je na asfaltu nedaleko od splitske Osnovne škole Kman-Kocunar, koja je i jedno od biračkih mjsta u Splitu, Foto: portalnovosti.com

sram vas bilo

MONSTRUOZNA USTAŠKO-PEDOFILSKA PORUKA OSVANULA U SPLITU: Ovo je nešto NAJGORE ikad viđeno

Strašna poruka

Objavljeno: 15:35h

Poruka ‘Je**ćemo srpske žene i decu’ osvanula je na asfaltu nedaleko od splitske Osnovne škole Kman-Kocunar, koja je i jedno od biračkih mesta u Splitu.

Nakon što su polovinom prošlog meseca golobradi navijači Dinama na zagrebačkoj Kustošiji razvili transparent s degutantnom porukom ‘Je**ćemo srpske žene i decu’, sada je grafit istog sadržaja osvanuo na splitskom Kmanu. Redakciji Novosti se sa fotografijom grafita, napisanog na asfaltu, javio čitatelj. Mrzilački grafit ispisan je otprilike stotinjak metara od Osnovne škole Kman-Kocunar, koja je i jedno od biračkih mjesta u Splitu.

foto: portalnovosti.com

Grafit s Kmana samo je još jedan dokaz u nizu koji potvrđuje da antisrpstvo i šovinizam u hrvatskom društvu, nažalost, nisu nikakav incident nego raširena i uobičajena pojava. Naročito je toksično što je grafit ispisan pored škole, obrazovne ustanove koja pripada deci, kojoj se tako šalje poruka o prihvatljivosti mržnje u našoj zemlji, a ujedno i pored birališta, dakle tamo gdje ga danas može vidjeti velik broj građana koji će izaći na izbore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Portal Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.