Možda samo nije imao keša: Napravio dramu da ne bi platio račun (GIF) (VIDEO)
Foto: Profimedia

on bi da odleprša

Možda samo nije imao keša: Napravio dramu da ne bi platio račun (GIF) (VIDEO)

Snimak je podeljen na Jutjun kako bi upozorili ugostitelje na ovog prevaranta
Objavljeno: 12:22h

Nadzorna kamera u jednom ugostiteljskom objektu u centru Rovinja uhvatila je proteklog vikenda turistu koji je konobarima pokušao da “proda” jedan od najstarijih i najefektnijih trikova za izbjegavanje plaćanja ručka – insekta u tanjiru.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Kamera pokriva celu terasu poslastičarnice tako da se na snimku vidi porodica koja mirno jede - suprug, supruga i maloletna ćerka. Međutim, u jednom trenutku izvlači kesu iz torbe, vadi nešto i stavlja u tanjir.

Rade kao crnci: Za sitne pare rintaju i po 16 sati dnevno (FOTO)

Nekoliko sekundi kasnije uzima tanjir u ruke i odlazi kod konobara i počinje da se žali.

foto: Giphy

- Bio je to neki insekt, nekakva muva, ne znam ni sam. Napravio je celu dramu, svađao se na terasi, pred svim gostima, odlazio nekoliko puta u WC, kao da mu se povraća, ispirao usta. Bilo mi je sumnjivo jer je sve bilo prenaglašeno. Baš da mu je toliko slabo i da svi to moraju slušati, nisam mogao da poverujem. Upravo zbog toga, kada je otišao, proverio sam snimak nadzorne kamere i imao sam šta da vidim. Kada se zumira, lepo se vidi kesa kako iz nje nešto vadi. Ćerka je malo pre toga stajala pa ga je pokrivala i čista je sreća što je baš u tom trenutku sedila pa je sve čisto snimljeno - ispričao je sin vlasnika rovinjske poslastičarnice, koji je želeo da ostane anoniman.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.