VIRUS NA NOVAKOVOM TURNIR ODLAŽE IZBORE U HRVATSKOJ! Milanović uvodi vanredno stanje zbog širenja korone?!
Restart koalicija odgodila je sve predizborne skupove i aktivnosti u Zadru zbog širenja zaraze na Adria Touru, Foto: Printscreen

koronavirus

VIRUS NA NOVAKOVOM TURNIR ODLAŽE IZBORE U HRVATSKOJ! Milanović uvodi vanredno stanje zbog širenja korone?!

Činjenica da je uopšte spomenuto pomeranje izbora pokazala je da stranke strahuju od nove eskalacije epidemije

Objavljeno:

Ponovno širenje koronavirusa u pitanje je dovelo nastavak kampanje za parlamentarne izbore, a danas se govorilo i o mogućnosti pomeranja samih izbora.

Ovu je temu otvorio potpredsednik HDZ-a Ivan Anušić, koji je za Novi list izjavio kako je moguće i pomeranje ako se o tome postigne konsenzus. Drugi zvaničnici iz njegove stranke takvu su mogućnost odbacili, uz poruku da će se izbori održati 5. jula, kako je i planirano. Svoju izjavu na kraju je korigovao i sam Anušić objašnjavajući da je govorio tek o jednoj od mogućnosti.

Pa ipak, činjenica da je uopšte spomenuto pomeranje izbora pokazala je da stranke strahuju od nove eskalacije epidemije, zbog čega su danas odgođeni i neki skupovi.

Restart koalicija odgodila je sve predizborne skupove i aktivnosti u Zadru zbog širenja zaraze na Adria Turu, a HNS je otišao i korak dalje. Stopirao je sve predizborne aktivnosti i odlučio kako će sve preostale aktivnosti u predizbornoj kampanji nastaviti građanima prenositi putem digitalnih platformi, medija i telefonom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.