PRONAĐENO TELO JADRANKE SKENDER: Tužan kraj potrage
Jadranka je nestala decembra prošle godine, Foto: Nestali.hr

HOROR

PRONAĐENO TELO JADRANKE SKENDER: Tužan kraj potrage

Nakon početnog rada policijskih službenika iz policijske stanicre, pretragu na samom terenu sproveli su policijski službenici iz dveju policijskih stanica sa područja Novog Zagreba i Trešnjevke uz Vojnu policiju.

Objavljeno:

Nakon što su u reci Savi kod Velike Gorice nedavno pronađeni posmrtni ostaci ženske osobe, obdukcijom je utvrđeno kako je reč o Gospićanki Jadranki Skender koja je bila knjigovođa u Predsedničkim kancelarijama na Pantovčaku i pripadnica Počasno-zaštitnog bataljona Oružanih snaga HV-a, javlja Lika onlajn.

Kako podseća portal Index, ona je nestala u noći između 3. i 4. decembra u Zagrebu. Mesecima je za njom trajala potraga.

Vest o njenoj smrti objavilo je Udruženje ratnih veterana 9. gardijske brigade "Vukovi", čiji je bila član.

"Sa dubokim pijetetom objavljujemo informaciju da je nakon višemesečne potrage pronađena mrtva Jadranka Skender, radnica Počasno zaštitnog bataljona HV-a koja je nestala četvrtog decembra prošle godine u Zagrebu.

Jadranka je bila pripadnica ratne trupe 9. gardijske brigade “VUKOVI” zaposlena u zapovedništvu brigade, vojničku karijeru nastavila je u Počasno zaštitnom bataljonu. Poslednje radno mesto bilo joj je u Kancelariji Predsednice RH Kolinde Grabar Kitarović na računovodstvenim poslovima.

Sahrana naše Jadranke biće u subotu, 27. juna 2020. godine u 15 sati na mesnom groblju Sv. Marije Magdalene u Gospiću.

U ime svih pripadnika Udruženja ratnih veterana 9. gardijske brigade “VUKOVI“ porodici upućujemo iskreno saučešće", objavili su.

Višemesečna potraga

Policija je u februaru ove godine detaljno opisala kako je izgledala potraga.

"Vezano za nestanak osobe i postupanje policijskih službenika od trenutka prijave, obaveštavamo Vas da su policijski službenici preduzeli sve mere i radnje prilikom traganja koje preduzimamo i dalje, u saradnji sa Vojnom policijom i Direktoratom civilne zaštite.

Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve 'alate' koje koristi policija u traganju za nestalim osobama. Tog istog dana, 4. decembra 2019. godine oko 23.35 sati, policija je započela sa pretragom terena za koji su policijski službenici na temelju prikupljenih saznanja locirali kao moguću početnu lokaciju traganja.

Nakon početnog rada policijskih službenika iz policijske stanicre, pretragu na samom terenu sproveli su policijski službenici iz dveju policijskih stanica sa područja Novog Zagreba i Trešnjevke uz Vojnu policiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.