RAMPA ZA TOMPSONA: Hrvatski pevač u velikim problemima, a sve je počelo u Mariboru, niko ovo nije očekivao!
a odluka doneta je nakon što organizator nije objavio novi datum koncerta, Foto: Youtube printscreen / CROPIX

ne ide mu više

RAMPA ZA TOMPSONA: Hrvatski pevač u velikim problemima, a sve je počelo u Mariboru, niko ovo nije očekivao!

Za novi koncert moraće da se podnese novi zahtev

Objavljeno:

Hrvatski pevač, Marko Perković Tompson, poznat po korišćenju pozdrava "Za dom spremni" u pesmama najverovatnije neće nastupati u Sloveniji u skorije vreme, a koncert koji je trebalo da bude održan u Mariboru otkazan je zbog mera uvedenih radi sprečavanja širenja korona virusa.

Ta odluka doneta je nakon što organizator nije objavio novi datum koncerta u odgovarajućem roku, a nakon odluke slovenačkog Ministarstva unutrašnjih poslova da ukine zabranu koncerta koju je izdala Upravna jedinica Maribor, prenosi STA.

Slovenački list Reporter preneo je izjavu Tompsonovog menadžera koji je rekao da pevač ne može da nastupa u Mariboru u ovom trenutku zbog restrikcija uvedenih tokom epidemije, a koje predviđaju zabranu okupljanja više od 200 osoba, a koje su još na snazi.

foto: Printscreen Youtube

Kako je rekao menadžer, i Tompson i njegov tim smatraju da Maribor i Slovenija zaslužuju da on održi koncert i tako dokažu da napadi na pevača nisu opravdani.

Za novi koncert moraće da se podnese novi zahtev, za koji je potrebna još jedna procena bezbednosti od strane policije i odobrenje Administrativne jedinice.

Ranija odluka slovenačkog MUP-a da ipak dozvoli održavanje koncerta izazvala je osude javnosti i predstavnika srpske zajednice u Sloveniji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.