Ovog Hrvata zovu Ilija Gromovnik: Preživeo udar groma, zahvaljujući penisu!
Foto: Reuters

izvukao nebeski loto

Ovog Hrvata zovu Ilija Gromovnik: Preživeo udar groma, zahvaljujući penisu!

Zoran Jurković (41) iz Vukovara je imao neprijatno iskustvo u septembru 2007. godine, kada je osetio šta znači izreka “imati sreću u nesreći”.
Objavljeno: 16:11h

Tog dana on je krenuo biciklom u Petrovce na posao, a jak vetar, grmljavina i oblaci su učinili da ovaj dan nikad ne zaboravi.

Bolesnik iz Zagreba: Hrvat terao svoju ženu na seks sa psima! (FOTO) - Vozili smo se kombijem iz Petrovaca prema Vukovaru. Svuda uokolo grmelo je i sevalo. Učinilo nam se da je grom udario negde i činilo se kao da na putu neko sedi. Šokirali smo se kad smo videli čoveka. Sedeo je na toj kiši, a iz njega se pušilo! Pored njega bio je bicikl. Izašli smo iz kombija i uneli ga unutra. Zvali smo Hitnu i rekli da vozimo povređenog čoveka prema njima. Imao je opekotine po glavi i vratu. Nerazumljivo je nešto pričao i gubio svest - rekli su tada radnici vinkovačke firme koji su ga spasili.

foto: Giphy

Snažna munja je pogodila Jurkovića u glavu i putovala kroz žice malih slušalica koje su kanalisale energiju. Potom je munja prošla i kroz radio na njegovom pojasu i – ono što je verovatno spasilo njegov život – izašla kroz penis kao prvi mogući “izlaz” iz tela, tako da su se u bolnici čudili kako je ostao živ. Da se sva ta silna energija nakon prolaska kroz telo spojila sa tlom, Zoran ne bi ostao živ. Lekari vukovarske bolnice rekli su kako je pravo čudo što je grom prošao celom levom stranom njegovih prsa, a da se srce nije našlo u strujnom krugu. Verovatnoća da će čoveka pogoditi grom je 1:400.000, a to preživi izuzetno mali procenat unesrećenih. Međutim, ovaj čovek je imao sreće.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.