UDOVICA LEGENDARNOG PEVAČA KOJI JE UMRO PRE 2 GODINE OTVORILA DUŠU: Niko više neće da nas pozove u goste!
Mi smo vam kao Snežana i sedam patuljaka, Foto: Printscreen, Večernji list

ŽIVOTNE PRIČE

UDOVICA LEGENDARNOG PEVAČA KOJI JE UMRO PRE 2 GODINE OTVORILA DUŠU: Niko više neće da nas pozove u goste!

Ne uzbuđujem se previše

Objavljeno:

Gotovo dve godine nakon što nas je napustio legendarni Oliver Dragojević njegova porodica postala je bogatija za još jednog člana. Oliverov sin Davor (41) i njegova supruga Karmen (29) dobili su sinčića Luku, a o dolasku sedmog unuka u porodicu za medije je progovorila i Oliverova udovica Vesna. - Rekla sam im - pomalo... Meni je to sedmo unuče. Ne uzbuđujem se previše. Karmen se porodila na carski rez, sve je OK prošlo, to je najbitnije - otkrila je ponosna baka za Story. Inače, Davoru i Karmen maleni Luka je drugo dete. U septembru 2018. godine, samo mesec dana nakon smrti legendarnog glazbenika, dobili sinčića Marka, kojeg su nazvali po Oliverovom ocu.

Uz to, najstariji Oliverov sin 44-godišnji Dino i supruga Nevena roditelji su 13-godišnjeg Duje te 11-godišnjih blizanaca Lucije i Tonija, dok Davorov blizanac Damir i supruga Vanda imaju petogodišnju Margitu i tri godine mlađeg Vinka.

- Mi smo vam kao Snežana i sedam patuljaka. Ima nas, 14 Dragojevića i sedmoro dece. Niko neće da nas pozove u goste - zaključuje kroz smeh Vesna Dragojević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.