UDOMITELJKA IZ PAKLA: Dečaka (11) terala na teške fizičke poslove, nije mu dopuštala tuširanje, odeću, ni druženje!
Zlostavljanje deteta - ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

OVO JE ZA OZBILJNU ROBIJU

UDOMITELJKA IZ PAKLA: Dečaka (11) terala na teške fizičke poslove, nije mu dopuštala tuširanje, odeću, ni druženje!

Iz ovoga što je javnost imala priliku da sazna, deluje kao da je u pitanju prava gospođa-monstrum

Objavljeno:

Na Opštinskom sudu u Varaždinu osuđena je udomiteljka iz Ivanca zbog zanemarivanja deteta, javlja ePodravina. Taj je dečak sada smešten u drugu porodicu.

Udomiteljka (55) se nije brinula o maloletniku pa tako dečak rođen 2004. godine nije dobijao novu odjeću i u školu je išao u premaloj ili prevelikoj odeći, retko je menjao donje rublje i čarape, a udomiteljka mu nije dozvoljavala ni tuširanje. To je smeo samo subotom, a morao se istuširati u maksimalno 20 minuta.

Nije mu bilo dozvoljelo da bude u dnevnom boravku s ostatkom porodice, a novac za hranu u školi dobijao je samo jednom mesečno. Da uči je morao rano ujutru, a poslepodne je dečaka ova rospija terala da obavlja poslove po kući. U presudi stoji da je dečak, koji je u to vreme imao 11 godina, morao da nosi drva, pere prozore i WC, obrađuje vrt i ide u prodavnicu.

Ako bi se dečak požalio, udomiteljka mu je pretila da će ga smestiti u dom. Sve se to događalo 2015. i 2016. godine, a optužnica je podignuta 2017.

Žena je izjavila da se ne oseća krivom. Dečaka je nazvala neposlušnim i lenjim te ga optužila za laganje.

Istaknula je da je dečaka udomila jer jako voli decu, nakon što je dvoje od njenih četvoro dece otišlo od kuće, piše ePodravina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.