Putnici nisu mogli da veruju šta radi vozač busa u Hrvatskoj, tražili su da izađu (VIDEO)
Foto: Facebook/printscreen

Kamikaza na putu

Putnici nisu mogli da veruju šta radi vozač busa u Hrvatskoj, tražili su da izađu (VIDEO)

Putnik autobusa koji je, kako je napisao na svom Facebook profilu, u petak putovao na liniji Zadar-Zagreb, snimio je neverovatne prizore izuzetno opasnog ponašanja vozača usred vožnje autoputem
Objavljeno:

Dok je vozio po kišnom vremenu, a pritom se u jednom trenutku upuštao i u preticanje kamiona, vozač se za volanom bavio papirologijom te je hemijskom olovkom nešto upisivao na službene dokumente. Kolinda obožava ustaše: Sluša Tompsona, koji veliča Pavelića i slavi klanje Srba u Jasenovcu! (VIDEO)

foto: Facebook printscreen
Zatim je, dok je u desnoj ruci držao papir i olovku i njome pridržavao volan, levom rukom uzeo mobilni pa se upustio u telefonski razgovor.
foto: Facebook/printscreen
Sve je ovo snimio jedan od putnika na liniji. Hrvati političarima dodelili svedočanstva: Znanje loše, vladanje još gore (FOTO) - Ono kad vlasnik koncesije na liniji Zadar-Zagreb štedi na kondukteru, pa se vozač u vožnji s 42 putnika u busu po kiši i slaboj vidljivosti sa 110km/h na autoputu igra multipraktik. 20 minuta sam ga gledao kako broji novce, putničke karte i potvrde, upisuje podatke u dokumentaciju, na digitron računa i javlja se na mobilni - sve odjednom - napisao je putnik.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.