NESTALA DOROTEA KOVAČEVIĆ: Mole se svi koji video ovu devojku (17) da se odmah jave policiji
Devojka je nestala u Rijeci, Foto: MUP Republike Hrvatske

HRVATSKA

NESTALA DOROTEA KOVAČEVIĆ: Mole se svi koji video ovu devojku (17) da se odmah jave policiji

Majka sam i uplašena sam za svoje dete. Strah me je da mi ćerku nisu zatočili ili još nešto gore- kaže njena majka Kristina

Objavljeno: 10:26h

Rečka policija traga za nestalom maloletnicom Doroteom Kovačević (17) iz Rijeke. Nestanak mlade Riječanke vodi se i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba od 17. aprila.

Kristina Kovačević, majka nestale, kaže da je rečkoj policiji nestanak ćerke prijavila još sredinom prošle nedelje kada je izrazila sumnju da bi se ćerka mogla nalaziti sa jednim starijim mladićem protiv svoje volje.

- Majka sam i uplašena sam za svoje dete. Strah me je da mi ćerku nisu zatočili ili još nešto gore. U vreme tehnoloških mogućnosti čudi me da je policija već pet dana nije uspela pronaći jer ima mobilni sa sobom – govori nam majka nestale maloletnice i uplašena tvrdi da bi se ona već sama vratila kući da može.

U evidenciji nestalih se navodi da je 17-godišnja Dorotea Kovačević visoka 168 cm te da ima smeđu kosu. U trenutku nestanka bila je odevena u crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava, donji deo svetlosive trenerke i patike. Ukoliko ste ju videli i posedujete informacije o nestaloj osobi molimo vas da obavestite najbližu Policijsku stanicu ili nazovete broj 192.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.