UHAPŠEN LEKAR ZBOG PEDOFILIJE: On se branio da je zabuna, NISAM PEDOFIL, NEGO GEJ!
Ilustracija, Foto: Profimedia

skandal u zagrebu

UHAPŠEN LEKAR ZBOG PEDOFILIJE: On se branio da je zabuna, NISAM PEDOFIL, NEGO GEJ!

On je, naime, neko vreme kontaktirao s njemu nepoznatim muškarcem te su dogovorili susret. No umesto odraslog muškarca poruke je razmenjivao s dečakom (13)

Objavljeno:

Gospodine, pođite s nama, rekli su zagrebački policajci lekaru pedijatru kad je došao na mesto na kojem je trebalo da se sastane s muškarcem koje je potražio na aplikaciji Grindr na kojoj se upoznaju homoseksualci.

On je, naime, neko vreme kontaktirao s njemu nepoznatim muškarcem te su dogovorili susret. No umesto odraslog muškarca poruke je razmenjivao s dečakom (13).

Stoga ga je policija prijavila za mamljenje dece radi zadovoljenja polnih potreba. Članak 161. Krivičnog zakona kaže:

- Punoletna osoba koja osobi mlađoj od petnaest godina, u nameri da ona ili druga osoba nad njom počini krivično delo iz članka 158. istog zakona (reč je o polnoj zloupotrebi deteta mlađeg od15 godina) putem informacijsko komunikacijskih tehnologija ili na drugi način predloži susret s njom ili drugom osobom i koja poduzme mere da do tog susreta dođe, kazniće se kaznom zatvora do tri godine.

- Ma šta vam je ljudi. Ja sam homoseksualac, a ne pedofil - zavapio je, neslužbeno saznaju 24sata, osumnjičeni lekar.

Rekao je kako se, da bi se prijavilo na aplikaciju kojom se gayevi koriste za upoznavanje, treba biti punoletan i da nije niti slutio da bi se moglo raditi o maloletniku, a kamo li o detetu.

Njih dvojica nisu se niti susreli jer je policija, na neki način, pratila komunikaciju. Kako je u ovom slučaju reč o maloletniku u policiji su novinarima samo kratko rekli da su muškarca prijavili za mamljenje dece radi zadovoljenja polnih potreba.

Sudija istrage nije ga pritvorio već mu je odredio mjere zabrane pristupa i kontaktiranja maloletnika te će se osumnjičeni pedijatar koji je, neslužbeno se saznaje, kao lekar ‘mobilizovan’ zbog nastale situacije braniti sa slobode.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.