NAJVEĆA SRAMOTA: Neko je MEDICINSKOJ SESTRI ukrao automobil dok je radila NOĆNU SMENU!
Ukrali su joj automobil, Foto: Facebook printscreen

krađa usred pandemije

NAJVEĆA SRAMOTA: Neko je MEDICINSKOJ SESTRI ukrao automobil dok je radila NOĆNU SMENU!

Inače, to nije bio jedini ukradeni Folksvagen

Objavljeno:

Dok većina u nevolji velikodušno pritekne u pomoć, postoje i oni koji koriste situaciju i rade sa druge strane zakona.

Šta reći o lopovu koji je pod okriljem noći sa subote na nedjelju kraj zagrebačkog KB Sveti Duh odlučio ukrasti auto, i to omiljeni Folksvagen na crnom tržištu automobila?

Bila bi to najobičnija, još jedna u nizu krađa limenih ljubimaca da kojim slučajem, taj automobil nije u vlasništvu radnice te bolnice koja svesrdno celog života pomaže drugima.

Medicinska sestra Anita Radović Mišić odaslala je apel nakon noćne i nadasve zahtevne smene u bolnici obzirom na situaciju sa koronavirusom kao i potres koji je uzdrmao metropolu i okolinu.

Nepoznati lopov trenutno uživa u njenom Golfu 1.6tdi iz 2013. godine pa ga ovim putem pozivamo da vozilo vrati i učini dobro delo.

- U nedelju sam išla u noćnu smenu koja mi počinje u 19 sati. Auto sam parkirala na parkiralištu u 18.30 sati. Odradila sam smenu i krenula prema parkiralištu oko 8 sati kako bih išla kući. A kad ono šok. Auta nema. Inače radimo po 12 sati, ali juče ujutro s obzirom na potres ostali smo svi duže. Prijavila sam krađu policiji i još uvek od njih povratne informacije nemam, a verovatno je neće ni biti. Od auta su mi ostale još rate kredita koje trebam otplatiti - ispričala je za Jutarnji list pokradena žena.

Nakon što su u njenom okruženju saznali da je ostala bez vozila, građani su ponovno pokazali veliko srce ponudivši joj svoje aute dok se ne snađe.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da je u noći sa 21. na 22. marta u Ulici Sveti Duh nepoznati počinitelj otuđio VW Golf zagrebačkih oznaka u vlasništvu 38-godišnjakinje i da je materijalna šteta 100 hiljada kuna (oko 1,5 miliona dinara).

Inače, to nije bio jedini ukradeni Folksvagen. U Ulici Vrbani takođe je bez istog modela auta ostao i 29-godišnji mladić kojeg je lopov svojim činom oštetio za 120.000 kuna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.