44 miliona evra minusa: Niko ne zna gde je i čime se bavi najveći hrvatski dužnik!

Trošadžija fantom

44 miliona evra minusa: Niko ne zna gde je i čime se bavi najveći hrvatski dužnik!

Za Mileta Čačića iz Bruški pored Benkovca saznalo se da je najveći poreski dužnik u zemlji suseda, ali je za meštane iz ovog sela i dalje misterija njegovo zanimanje
Objavljeno:

U malom selu Bruške živi svega pedesetak ljudi, a niko od njih ne zna mnogo o Miletu Čačiću, iako je uspešan fudbalski menadžer i preduzetnik koji je vodio tri firme u Umagu. Čovek koji se u bankama debelo zadužio u sopstvenom selu je misterija i niko ga se nije setio "iz taka". Za njegov rekordni dug, kaže, nije kriv on lično, nego kompanija i velika građevinska investicija u koju se upustio tako što je sa partnerom u banci podigao veliki milionski kredit za izgradnju 90 stanova. Projekat je iz više razloga doživeo poslovni krah, a on se, kako je izjavio, “sada bori za goli život i spas svog imena koje nikada nije bilo ukaljano”.

O poslovnoj karijeri Mileta Čačića u fudbalskim vodama 2002. godine pisala je slovenačka "Mladina", uvrstivši ga tada među najuspešnije menadžere u Sloveniji. Čačić je u tom biznisu još od 1999. godine, i zahvaljujući nećaku koji je trenirao taj sport radio je i s velikim klubovima poput Porta. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.