ZORANA MIHAJLOVIĆ UPOREDILA KORONAVIRUS I NESAVESNE VOZAČE! Ovo je njena RAČUNICA!
Zorana Mihajlović, Foto: Marina Lopičić

ZANIMLJIVO

ZORANA MIHAJLOVIĆ UPOREDILA KORONAVIRUS I NESAVESNE VOZAČE! Ovo je njena RAČUNICA!

Upozorila!

Objavljeno: 15:28h

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ocenila je danas na predstavljanju edukativne kampanje "Tri sekunde ceo život", da su najopasniji oni vozači koji smatraju da njima ne može da se desi saobraćajna nesreća ;jer imaju dobre automobile i misle da najbolje voze.

"Baš takvi vozači su najveća opasnost na putevima. Isto kao i sa korona virusom - najmanje odgovorni su oni koji danas misle da je to glupost", rekla je Mihajlović na naplatnoj stanici "Beograd" gde je predstavljena kampanja JP "Putevi Srbije".

Mihajlović je, kako je preneo njen kabinet, istakla da tri sekunde nije malo i da za tri sekunde možemo da ugrozimo svoj, živote svojih najbližih, ali i drugih učesnika u saobraćaju.

"Važno je da apelujemo i edukujemo sve vozače da brinu o sebi i svojim porodicama, ali i da čuvamo druge od sebe. Vreme danas od svih nas zahteva ozbiljnost i odgovornost i da vodimo računa o bezbednosti", rekla je Mihajlović.

Novinar Radio televizije Srbije Dragan Milutinović koji zajedno sa još nekim novinarima učestuje u spotu "Tri sekunde ceo život", rekao je da ova akcija ima za cilj da edukuje vozače jer tri sekunde znače pogled na navigaciju, radio, telefon, što može da dovede do udesa sa katastrofalnim posledicama.

"Želimo da ukažemo na važnost držanja odstojanja, posebno u slučaju magle, klizavog kolovoza i loših vremenskih uslova", rekao je Milutinović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.