POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU ŽENU: Udarao ju je kolima dok se nije onesvestila, a onda je uradio nešto MORBIDNO
Foto: Marina Lopičić

kakav monstrum

POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU ŽENU: Udarao ju je kolima dok se nije onesvestila, a onda je uradio nešto MORBIDNO

Zagrebačko tužilaštvo je protiv muškarca pokrenulo istragu zbog sumnje da je odgovoran za ubistvo u pokušaju te je zatražilo istražni zatvor, što je sudija istrage prihvatio.po

Objavljeno:

Muškarca koji je u nedelju nakon svađe u zagrebačkoj Dubravi namerno naleteo automobilom na bivšu suprugu i teško je povredio, zagrebačko Županijsko državno tužilaštvo tereti za pokušaj ubistva i određen mu je istražni zatvor.

Osumnjičeni 36-godišnjak je, prema sumnjama tužilaštva, nakon prepirke s bivšom suprugom krenuo natrag prema njoj, gurajući je zadnjim delom vozila po tlu dok se ona nalazila ispod vozila i dozivala pomoć.

Potom je zaustavio automobil i krenuo napred, dok je oštećena ležala na tlu, a zatim ponovo prema njoj gurajući je automobilom po kolovozu. Pritom joj je naneo teške telesne povrede, a pomoć joj je pružena u bolnici.

U tužilaštvu otkrivaju da je osumnjičeni na adresu u Zagrebu gde živi njegova bivša supruga došao kako bi preuzeo njihovo zajedničko dete.

Zagrebačko tužilaštvo je protiv muškarca pokrenulo istragu zbog sumnje da je odgovoran za ubistvo u pokušaju te je zatražilo istražni zatvor, što je sudija istrage prihvatio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.