IZAŠLA JE IZ KUĆE I NESTALA BEZ TRAGA: Ove žene nema već 7 dana, njena ĆERKA ispričala ČUDNE DETALJE!
Marinela je nestala, Foto: Nestali.hr

POTRAGA U HRVATSKOJ

IZAŠLA JE IZ KUĆE I NESTALA BEZ TRAGA: Ove žene nema već 7 dana, njena ĆERKA ispričala ČUDNE DETALJE!

Ona je ispričala šta se događalo na dan nestanka

Objavljeno:

Marinela Raunić (61) otišla je iz svog stana u Tršćanskoj ulici u Puli 13. februara i od tada joj se gubi svaki trag.

Njen nestanak prijavila je ćerka 24 sata nakon nestanka.

"Jako sam zabrinuta jer ovo ne liči na moju majku. Nikada nije nigde otišla, a da se nije javila. Ovaj put čak nije ni mobilni ponela sa sobom. Brat i ja smo je svugde tražili i kod rodbine i kod prijatelja, ali niko ništa ne zna", ispričala je za Vijesti.hr Romina Raunić, ćerka nestale.

Ona je ispričala šta se događalo na dan nestanka

Opisala je šta se tačno događalo u njihovom stanu tog jutra pre maminog nestanka.

"Ujutro sam se spremala za posao, a moja majka je bila budna kao i obično. Ispratila me do ulaznih vrata i sve je bilo kao i inače. Rekla mi je 'vidimo se kada dođeš s posla'. Moj brat je spavao, a ona je u 9 ujutro otišla iz stana i nije mu ništa rekla. Inače je odlazila samo u kupovinu i kod prijateljice, ali sve bi to trajalo maksimalno tri sata, a i tada bi mi se javljala. Ova situacija je jako čudna i to se nikad pre nije dogodilo. U stanu je ostavila mobilni i ključeve. Majka i ja smo bile jako povezane. Uvek mi je govorila i poveravala se o problemima i kada bi je nešto mučilo. To jutro bilo je obično kao i uvek, ali nažalost, dan se nije završio kao i obično", prisetila se zabrinuta Romina dodajući kako njena majka nije imala nikakvih zdravstvenih problema.

Marinela Raunić majka je troje dece. Sitnije je telesne građe. Visoka je 150 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bila je obučena u zelenu jaknu marke Puma, plave traperice i crvene patike. Sa sobom je ponela tamnoplavu torbu.

U slučaju da posedujete informacije o ovoj osobi obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovite na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem elektronske pošte na: nestali@nestali.hr.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.