TAKO JA PEVAM KAD SE UBIJEM OD ALKOHOLA! Hrvati napali JOSIPU LISAC zbog HIMNE, diva je imala SPREMAN ODGOVOR
Josipa Lisac, Foto: Youtube printscreen

SAMO SVOJA

TAKO JA PEVAM KAD SE UBIJEM OD ALKOHOLA! Hrvati napali JOSIPU LISAC zbog HIMNE, diva je imala SPREMAN ODGOVOR

Društvene mreže nakon izvedbe zatrpane su komentarima

Objavljeno:

Novi predsednik Hrvatske Zoran Milanović juče je položio zakletvu, a na inauguraciji hrvatsku himnu otpevala je Josipa Lisac, i to u neočekivanom aranžmanu.

Ovako je to zvučalo:

Društvene mreže nakon izvedbe zatrpane su komentarima.

Mnogi joj zameraju što je previše ‘otezala’ reči himne, drugi da je nerazgovetno pevala te da je pola reči ‘progutala’. Pojedinci su komentarisali da je celu himnu iskasapila i da je zaboravila reči. Neki su se pak našalili da bi bilo bolje da je pustila bivšu predednicu Kolindu Grabar – Kitarović da ona otpeva himnu.

"Ovakvu himnu ne mogu slušati, iskasapila je" ,"Bolje da je Kolinda otpevala", "Josipin nastup opisao bih kao zavijanje čagljeva i besnih pasa", "Bilo me je strah, a očito s razlogom", "Zavijala je kao da mačka ranjenog za rep navlači", "Izvedba himne običan je cirkus i sprdačina", "Tako ja pevam kad se izbijem iz alkohola", "Ovo je bilo jezivo, karikatura za himnu", samo su neki od brojnih negativnih komentara upućeni na račun Josipine izvedbe.

Pojavila se i šaljiva verzija Josipine izvedbe himne:

O negativnim komentarima oglasila se i sama diva:

- Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi - rekla je Josipa za hrvatske medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.