VIOLETA JE BILA MAJKA DEVETORO DECE: Sumnjala je da njen muž zlostavlja ćerku, zbog toga je IZBODENA!
Naselje u kojem se dogodio zločin, Foto: Facebook printscreen

nasilje nad ženama

VIOLETA JE BILA MAJKA DEVETORO DECE: Sumnjala je da njen muž zlostavlja ćerku, zbog toga je IZBODENA!

Ubistvo se dogodilo juče predveče u romskom naselju Piškorovec kraj Male Subotice

Objavljeno:

Bojan Balog (35) iz Male Subotice u Hrvatskoj je juče, 16. februara, s nekoliko uboda nožem usmrtio svoju suprugu Violetu Balog (37), majku devetoro dece.

Ubistvo se dogodilo juče predveče u romskom naselju Piškorovec kraj Male Subotice. Policija je u kratkom saopštenju potvrdila ubistvo.

- Juče 16. feburara 2020. godine u 18.52 minute centar policijske uprave međimurske u Čakovcu zaprimio je dojavu županijske bolnice da je na hitni bolničko odeljenje primljena 37-godišnjakinja s teškim povredama opasnim po život. Danas, 17. februara u jutarnjim je satima žena nažalost preminula, saopšteno je iz policije.

Kako saznaje Jutarnji, ovo nije prvi put da je Bojan na suprugu nasrnuo nožem. Isto se dogodilo pre 5-6 meseci, kažu komšije, ali nesrećna žena taj put nije pozvala policiju.

Supružnici, skloni alkoholu, navodno su zajedno pili velike količine konjaka, nakon čega je supruga istrčala iz kuće, trčala naseljem i glasno vikala.

Bojan ju je uvjerio da se vrati u kuću, gde ju je potom teško povredio, nakon čega je pozvana hitna pomoć i nesrećnu ženu je odvela u bolnicu gde je jutros izgubila bitku za život.

Kako neslužbeno saznaje "Jutarnji", svađe među supružnicima započele su zbog sumnje da je suprug seksualno zlostavljao njihovu maloletnu ćerku. Zbog toga je pre 3 nedelje u naselju održan i tzv. 'ciganski sud' gde se na javnom prostoru okupe stanovnici naselja te dvojica starijih ispituju osumnjičenoga o istinitosti optužbi.

Bojan Balog 'sudijama' se zakleo da nije imao neprimerene odnose sa svojom danas 14-godišnjom ćerkom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.