BRANKO JE GLAVNI OSUMNJIČENI! Ušao u kuću i klao devojčicu u Hrvatskoj do smrti! NA FEJSU OSTAVLJAO JEZIVE OBJAVE!
Ilustracija, Foto: Facebook

otkrivamo

BRANKO JE GLAVNI OSUMNJIČENI! Ušao u kuću i klao devojčicu u Hrvatskoj do smrti! NA FEJSU OSTAVLJAO JEZIVE OBJAVE!

Uhapšen muškarac koji je provalio, zatim i izbo majku i ćerku

Objavljeno:

Zbog ubistva 16-godišnje žene koja je izbodena nakon provale u kuću u kojoj su bile ona i njena majka, uhapšen je muškarac.

Reč je o 41-godišnjem Branku Rafajacu koji se u Mali Lošinj preselio u Osijek pre nešto manje od 10 godina.

Policija ga je privela i potvrdila da je u vezi sa izvršenjem ovog zločina.

Istražitelji sumnjaju da je nožem u rukama upao u kuću svoje majke i 16-godišnje ćerke. Prvo je naleteo na L.T.-ovu majku, koju je izudarao. On je, kako se izveštava, to učinio u potpuno rastrganom stanju. Potom je ubio nesrećnu tinejdžerku koja je pokušala da odbrani majku.

Otac tinejdžerke rekao je za Indeks da njegova porodica uopšte nije zvala ubicu.

"Mi ovog čoveka uopšte ne poznajemo, ne znamo ko je on", rekao je D.T., otac 16-godišnjaka i suprug napadnutog L.T.

Rafajac se bavio podvodnim ribolovom, a ljudi koji su ga poznavali izbjegavali su da ga vide, opravdavajući to što mu je bilo neprijatno. Proveo je puno vremena na Facebooku.

Možda bi ono što je učinio na toj društvenoj mreži moglo utvrditi njegovo mentalno stanje, a možda čak i nekome nauditi.

U gradu je rekao da je u Lošinju razotkrio kriminalnu hobotnicu, a slične stvari je napisao i na Facebooku. Tamo se bavio raznim temama, često na rubu teorija zavere.

Potpuno nedosledni postovi na Facebooku

Pisao je prilično nedosledno. Često se obraćao množini, kao da je deo grupe. Pisao je o "stranim upadima na našu teritoriju", obukama, racijama, istragama, akcijama i slično.

"Pre tri godine zvanično smo je poslali na teren i ona je pala u njihove morbidne i lude ruke. Izvinite bebe, to je bio rizik za posao, ali nema čega da se brinete, biće sat vremena rada. Nema predaje." obično bi stavili na profil, ponekad i desetak na dan.

"Nema predaje timova ... vi ste ili sa nama ili protiv nas i sami znate kakav glas nas prati. To smo vam napisali pre skoro tri godine, dobro nas pratite, jer mi smo ti koji stoje iza njih koji ne dozvoljavaju da se zaustavimo čak i oni koji imaju tonu novca, a u najmanju ruku, dugujemo im ovo poštovanje i čast koju zaslužuju. Poput jebe Rusa, ako sve treba potonuti, ali mi nismo za bilo koji oblik izdaje. je jedan od postova koji se skoro svakodnevno pojavljuje na njegovom profilu

.

Sastavio je, najblaže rečeno, čudne rime i dotaknuo se svog privatnog života.

Tako je poludeo na Facebooku jer je, kako je napisao, njegov bivši preuzeo psa. Upravo ju je tražio.

Da bi jutros bilo još strašnije, pre pet dana objavio je fotografiju na kojoj je Facebook sakrio da sugeriše kako pravilno podići mrtvo telo.

"Da naučimo kako podići mrtvu osobu bez povreda kičme, tj. Lumbalnog dela. Pre svega bezbednost na radu i zdravlje", napisao je uz fotografiju Branko Rafajac.

Između ostalog, držao je sliku Gavrila Principa, a neka njegova otkrića mogla bi se protumačiti kao preteća.

Da li je bio na psihijatrijskom lečenju?

N1 je ranije nezvanično saznao da je osumnjičeni muškarac u 2018. godini bio na psihijatrijskom liječenju, što očigledno nije nastavljeno.

Uviđajem na licu mjesta vodi zamjenik državnog tužitelja.

Oko podneva, policija je čula za ubistvo.

"Danas, 14. februara, policija je ujutro dobila prijavu povređene mlade žene u Malom Lošinju. Služba hitne medicinske pomoći Malog Lošinja pružila je povređenoj potrebnu medicinsku pomoć, ali je nažalost preminula. Na čelu sa zamjenikom županijskog državnog odvjetništva Državnog odvjetništva riječke županije, do danas se radi o nasilnoj smrti, a ubrzo nakon izvještaja, policija je dovela mušku osobu u prostorije kako bi se obratila incidentu. biće utvrđene sve relevantne činjenice i okolnosti smrti devojčice “, saopštila je primorsko-goranska policija.

Ministarstvo nauke i obrazovanja saopštilo je da će hitno organizovati dolazak kriznog tima u srednju školu Ambroza Haračića, kojem će prisustvovati 16-godišnjak ubijen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Indeks.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.